Αγνώριστη! Η μεγάλη αλλαγή της Σελίν Ντιόν κάνει το γύρο του διαδικτύου [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγνώριστη! Η μεγάλη αλλαγή της Σελίν Ντιόν κάνει το γύρο του διαδικτύου [εικόνα]

Η Σελίν Ντιόν/ Φωτογραφία: ΑP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Απόψε είναι η μεγάλη βραδιά. Τόκιο, είσαι έτοιμο;». Αν αυτή η φωτογραφία δεν ανέβαινε στον επίσημο λογαριασμό της Σελίν Ντιόν, θα είχαμε αμφιβολίες.

Είναι αυτή η Σελίν Ντιόν ή κάποια που της μοιάζει; Μια φωτογραφία της τραγουδίστριας στο Instagram έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτηθούν στο είδωλο ποιας γυναίκας πάτησαν like: στην εικόνα της σταρ που ακολουθούν φανατικά ή σε μια άλλη γυναίκα που «φέρνει κάπως» στη Σελίν;

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εκδοχή της Σελίν απέχει όχι απλά «μίλια» αλλά κόσμους ολόκληρους από την Σελίν Ντιόν, όπως την πρωτογνωρίσαμε. Αλλά γι’αυτό υπάρχει και ο χρόνος: για να αλλάζουμε ό,τι δεν μας ικανοποιεί.

Η φωτογραφία της Σελίν Ντιόν ξεσήκωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και σχόλια τύπου: «Eίσαι η Σελίν ή η Lady Gaga; «Δεν μοιάζει καθόλου με την Σελίν που ξέραμε», «Είσαι όντως η Σελίν;» κατέκλυσαν τον λογαριασμό της.

Δείτε την φωτογραφία της Σελίν Ντιόν στην οποία δείχνει πραγματικά «μια άλλη», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σελίν Ντιόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ