Δ. Καμμένος: Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα ρίξουν την κυβέρνηση πριν κυρωθεί η συμφωνία με τα Σκόπια - iefimerida.gr

Δ. Καμμένος: Τσίπρας και Πάνος Καμμένος θα ρίξουν την κυβέρνηση πριν κυρωθεί η συμφωνία με τα Σκόπια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία περίεργη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει σχεδιασμός από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, να πέσει η κυβέρνηση πριν επικυρωθεί η συμφωνία για το Μακεδονικό.


Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έλθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με τα Σκόπια, υποστήριξε στον ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος βουλευτής, προσθέτοντας: Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ μας διαβεβαίωσε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει..Μάλιστα ο Δημ. Καμμένος, που διεγράφη απο τους Ανεξάρτητους Ελληνες επειδή υπερψήφισε την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκάλυψε και τα όσα τους είπε για τον χρόνο των εκλογών ο Πάνος Καμμένος:

"Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα, για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη", φέρεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος. Επέμεινε μάλιστα πως στην ΚΟ είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ