Η πιο σέξι Ρωσίδα φίλαθλος του Μουντιάλ 2018 είναι πορνοστάρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πιο σέξι Ρωσίδα φίλαθλος του Μουντιάλ 2018 είναι πορνοστάρ [εικόνες]

Ρωσίδα στο Μουντιάλ 2018/ Φωτογραφία:AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η ξανθιά Ρωσίδα καλλονή φαίνεται να είναι η πρωταγωνίστρια των κερκίδων του Μουντιάλ 2018 που διεξάγεται στην Μόσχα.

Με τις κάμερες, αλλά και τον φωτογραφικό φακό να κάνουν ζουμ πάνω της κάθε φορά που παίζει η εθνική Ρωσίας, η σέξι καλλονή δεν τους απογοητεύει, κάνοντας νάζια στον φακό και κουνώντας ρυθμικά τα σημαιάκια με τα χρώματα της χώρας της.

Η πιο σέξι Ρωσίδα φίλαθλος του Μουντιάλ 2018 είναι πορνοστάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, η ίδια τράβηξε τόσο πολύ την προσοχή του ξένου Τύπου, ο οποίος θέλησε να μάθει τι κάνει η καυτή Ρωσίδα και εκτός γηπέδων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Daily Mail, η πανέμορφη Ρωσίδα η οποία κάθε φορά εμφανίζεται στο γήπεδο με μικροσκοπικά μπλουζάκια και στενά τζιν παντελόνια, είναι διάσημη πορνοστάρ στην Ρωσία.

Η πιο σέξι Ρωσίδα φίλαθλος του Μουντιάλ 2018 είναι πορνοστάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ίδια ονομάζεται Ναταλία Νεμτσίνοβα και εμφανίζεται σε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, ακατάλληλες για ανηλίκους, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα, όπως Ναταλία Ανδντρέβα, Αμάντα, Άναμπελ και άλλα.

Η εκρηκτική Ρωσίδα μάλιστα δεν έχει χρόνια στο χώρο του πορνό, καθώς το πρώτο της ντεμπούτο σε ταινία ερωτικού περιεχομένου έγινε το 2016, ενώ έχει εμφανιστεί και σε φιλμ με swingers.

Η πιο σέξι Ρωσίδα φίλαθλος του Μουντιάλ 2018 είναι πορνοστάρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η ίδια ωστόσο φαίνεται πως είναι μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου, καθώς η ξανθιά καλλονή δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει την Εθνική Ρωσίας, καθώς έχει ακολουθήσει την ομάδα της και το Euro 2016 στην Γαλλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρωσίδα πορνοστάρ κερκίδες Μουντιάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ