Freethepimple: Γιατί χιλιάδες γυναίκες με ακμή φωτογραφίζονται δίχως ίχνος make up [εικόνες] - iefimerida.gr

Freethepimple: Γιατί χιλιάδες γυναίκες με ακμή φωτογραφίζονται δίχως ίχνος make up [εικόνες]

Γυναίκα ποζάρει στο φακό/ Φωτογραφία: louisereeby/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διαδίκτυο έχει μια εκπληκτική ικανότητα: να ενώνει φωνές που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του κόσμου και θέλουν να εκφράσουν το ίδιο μήνυμα.

Την ίδια στιγμή, το διαδίκτυο είναι αυτό που γιγαντώνει ανασφάλειες, που αποξενώνει το άτομο από τον ίδιο του τον εαυτό. Ισως κι εσείς να έχετε μπει στην παγίδα της «σύγκρισης» με ρετουσαρισμένα πρότυπα που κατακλύζουν την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο και να νιώθετε ότι πρέπει να κρύψετε τυχόν ψεγάδια.

Ενα διαδικτυακό «κίνημα» που έχει κάνει την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα έρχεται για να πάρει θέση για ένα θέμα που πολλές γυναίκες απασχολεί αλλά δεν είχε βρει μέχρι πρότινος τους κατάλληλους εκφραστές.

Το κίνημα «FreeThePimple» μιλά για τα σπυράκια σε πρόσωπο και σώμα που μεγάλη μερίδα γυναικών προσπαθεί να «κρύψει». Γυναίκες φωτογραφίζονται κοιτώντας ευθεία στο φακό και χωρίς να φορούν make up, δείχνουν την πραγματική εικόνα του προσώπου τους χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Δείτε γυναίκες να φωτογραφίζονται χωρίς make up, δείχνοντας τα σπυράκια στο πρόσωπό τους, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FREETHEPIMPLE ακμή γυναίκες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ