Νεαροί τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό [βίντεο] - iefimerida.gr

Νεαροί τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή» στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό [βίντεο]

Στο συνεδριακό χώρο της ΔΕΘ όποπυ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ/ Φωτογραφία: intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε παρέμβαση μέσα στον χώρο στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ, όπου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών, προχώρησαν άτομα διαμαρτυρόμενα για τη συμφωνία.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης άτομα εντός του συνεδριακού χώρου τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή» στο πίσω μέρος της αίθουσας, ενώ δέχθηκαν τις αποδοκιμασίες αρκετών παρευρισκομένων.

Τα άτομα νεαρής ηλικίας που τραγούδησαν το τραγούδι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν κάνει παρεμβάσεις στη συζήτηση, διαφωνώντας, ή θέτοντας ερωτήματα στους ομιλητές.

Υπενθυμίζεται ότι από την έναρξη της εκδήλωσης, που είχε τίτλο «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια», μέχρι και αργά το βράδυ, ο χώρος έξω και γύρω από τη ΔΕΘ είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με διαδηλωτές να συγκρούονται βίαια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το βίντεο που ανάρτησε το seleo. gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ