Η στιγμή της φραστικής επίθεσης στον Αλέξη Τσίπρα από Ελληνες του Λονδίνου -Ολόκληρο το βίντεο - iefimerida.gr

Η στιγμή της φραστικής επίθεσης στον Αλέξη Τσίπρα από Ελληνες του Λονδίνου -Ολόκληρο το βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φραστική επίθεση για τη συμφωνία με τα Σκόπια δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας χθες το βράδυ, μετά τη συνάντηση που είχε στο Λονδίνο με Ελληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες που ζουν στη βρετανική πρωτεύουσα.

Στο πεζοδρόμιο απέναντι από το κτίριο στο οποίο συναντήθηκε με τους Έλληνες του Λονδίνου ο Αλέξης Τσίπρας είχε συγκεντρωθεί μια μικρή ομάδα Ελλήνων, επίσης του Λονδίνου.

Μόλις ο πρωθυπουργός κατέβηκε τα σκαλιά του κτιρίου, κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του, οι συγκεντρωμένοι στο απέναντι πεζοδρόμιο του επιτέθηκαν φραστικά, χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη», ενώ κάποιος από τους παριστάμενους πέταξε κέρματα στο πεζοδρόμιο λέγοντας «πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια».

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε, χαμογέλασε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Μαζί του ήταν και ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Γιώργος Χουλιαράκης, ο Γιώργος Τσίπρας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας.

Η στιγμή της φραστικής επίθεσης στον Αλέξη Τσίπρα από Ελληνες του Λονδίνου -Ολόκληρο το βίντεο | iefimerida.gr 0

Μόλις ο πρωθυπουργός απομακρύνθηκε, ο κ. Δουζίνας πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο για να συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους που επιτέθηκαν φραστικά στον πρωθυπουργό. Σε κάποια στιγμή ακούγεται κάποιος από τους συγκεντρωμένους να λέει «ο Ιούδας κρεμάστηκε, ο Τσίπρας τι θα κάνει;», ενώ ακολούθησε έντονος διάλογος με έναν από τους Έλληνες του Λονδίνου.

Στο σημείο μετά από λίγο εμφανίστηκε και ο Γιώργος Χουλιαράκης.

Να σημειωθεί ότι οι Ελληνες που είχαν συγκεντρωθεί και επιτέθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα βρίσκονταν υπό τον κλοιό της βρετανικής αστυνομίας, ενώ σε κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένταση και ανάμεσα στους συγκεντρωμένους Έλληνες, καθώς κάποιοι από αυτούς αντέδρασαν εναντίον εκείνων που αποδοκίμασαν τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ