Μουντιάλ 2018: Το... σκονάκι του Μασεράνο στον Σαμπάολι για την 11άδα της Αργεντινής απόψε [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Το... σκονάκι του Μασεράνο στον Σαμπάολι για την 11άδα της Αργεντινής απόψε [βίντεο]

Φωτογραφία: ΕΡΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαβιέ Μασεράνο και Χόρχε Σαμπάολι «συνελήφθησαν» από τον φακό να καταστρώνουν τα σχέδια για τον κρίσιμο αποψινό αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία (21:00).

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ σε Αργεντινή και Ισπανία, «θα μπορούσαν να το έκαναν μέσα στα αποδυτήρια, στο ξενοδοχείο, αλλά επέλεξαν το γήπεδο που έκανε προπόνηση η Αργεντινή, σε πλήρη θέα».

Ο Μασεράνο εξηγεί... επί χάρτου στον Σαμπάολι τι πρέπει να γίνει για να κερδίσει απόψε η «αλμπισελέστε»

Τέτοια ήταν η απήχηση που πήρε η συγκεκριμένη συνάντηση, που τη σχετική φωτογραφία και το βίντεο παρουσίασε στο επίσημο κανάλι της, η ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), ενώ ο Μασεράνο αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία μέσω του Instagram, όπου δικαιολογεί και εξηγεί τη συζήτηση με τον προπονητή, γράφοντας ένα μήνυμα σε όλους τους Αργεντινούς:

«Θα ήθελα απλώς να πω ότι ο στόχος και η φανέλα που εκπροσωπούμε είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε είδος ερμηνείας που μπορεί να προκύψει. Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι για το σκοπό αυτό. Ελπίζουμε ότι δεν είμαστε μόνο οι 23 παίκτες ή τα 50 άτομα που απαρτίζουν την αντιπροσωπεία της Αργεντινής στη Ρωσία. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε και οι 44 εκατομμύρια Αργεντινοί μαζί για τον ίδιο σκοπό. #VamosArgentina».

Δείτε και βίντεο με τις... οδηγίες του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στον προπονητή του:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ