Η ατάκα της πεθεράς του Ομπάμα στους μπάτλερ του Λευκού Οίκου -Η Μισέλ αποκαλύπτει - iefimerida.gr

Η ατάκα της πεθεράς του Ομπάμα στους μπάτλερ του Λευκού Οίκου -Η Μισέλ αποκαλύπτει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα δεν έμεναν μόνοι με τις δυο τους κόρες στο Λευκό Οίκο.

Εκτός από τη στρατιά μπάτλερ και οικονόμων στο σπίτι ζούσε και η πεθερά του Προέδρου Μάριαν Ρόμπινσον.

Η ατάκα της πεθεράς του Ομπάμα στους μπάτλερ του Λευκού Οίκου -Η Μισέλ αποκαλύπτει | iefimerida.gr 0

Κατά τη διάρκεια της 8ετούς θητείας του Μπαράκ Ομπάμα κυκλοφόρησαν άπειρες φωτογραφίες της οικογένειας Ομπάμα με την κυρία Ρόμπινσον να βρίσκεται πάντα ανάμεσά τους. Στο σαλόνι, στον κήπο, στις εκδηλώσεις, στις εκδρομές, πάντα και παντού η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα ήταν πανταχού παρούσα.

Η Μισέλ Ομπάμα, πρόσφατα, περιγράφοντας το πώς μεγάλωσε εκείνη και εν συνεχεία η ίδια μεγάλωσε τα παιδιά της, αποκάλυψε τι ακριβώς έκανε η μητέρα της στο Λευκό Οίκο και τι μάθαινε στις εγγονές της Σάσα και Μαλία.

«Οι γονείς μου είχαν μια πολύ συγκεκριμένη αντίληψη σχετικά με το μεγάλωμα των παιδιών τους. Μας έκαναν να αισθανθούμε ότι η γνώμη μας μετράει, αλλά ταυτόχρονα μας ενθάρρυναν να εστιάζουμε στις λύσεις. Μπορούσες να μοιραστείς ένα πρόβλημα, αλλά έπρεπε να σκεφτείς και τις πιθανές λύσεις του. Μέσα στη μέρα μου, αναρωτιέμαι ‘κάνω αυτό που οι γονείς μου θα περίμεναν από μένα;» είπε η Μισέλ Ομπάμα για να προσθέσει: «Είχαμε μπάλτερ και οικονόμους, αλλά η μητέρα μου τους έλεγε ‘μην αγγίξετε τα εσώρουχά μου, θα τα αναλάβω εγώ’. Εκείνη έμαθε στις κόρες μου να βάζουν πλυντήριο. Μας κρατά προσγειωμένες και μας θυμίζει να εστιάζουμε μόνο σε ο,τι πραγματικά έχει σημασία. Επιπλέον, είναι η σύμβουλός μου. Με ακούει και στη συνέχεια με ρωτάει ‘τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις γι’ αυτό;’».

Η ατάκα της πεθεράς του Ομπάμα στους μπάτλερ του Λευκού Οίκου -Η Μισέλ αποκαλύπτει | iefimerida.gr 1
Η ατάκα της πεθεράς του Ομπάμα στους μπάτλερ του Λευκού Οίκου -Η Μισέλ αποκαλύπτει | iefimerida.gr 2
Η ατάκα της πεθεράς του Ομπάμα στους μπάτλερ του Λευκού Οίκου -Η Μισέλ αποκαλύπτει | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ