Αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ σε στρατόπεδο της Κρήτης - iefimerida.gr

Αλεξιπτωτιστής άνοιξε πυρ σε στρατόπεδο της Κρήτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε στρατόπεδο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλεξιπτωτιστής άρχισε να πυροβολεί μέσα στη μονάδα του, την 1η ΜΑΛ στα Χανιά, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθ/λγού «Νικολάου Αποστολάκη».

Αφού άνοιξε πυρ, εξαφανίστηκε. Βάσει των ίδιων πληροφοριών από τους πυροβολισμούς του αλεξιπτωτιστή δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ήδη συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Ο ΣΤΡ(ΚΔ) Α.Π της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού "Νικολάου Αποστολάκη", και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Ο εν λόγω στρατιώτης συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρατόπεδο αλεξιπτωτιστής Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ