Λύθηκε το μυστήριο -Η γραβάτα του Τσίπρα ήταν του Τζανακόπουλου! - iefimerida.gr

Λύθηκε το μυστήριο -Η γραβάτα του Τσίπρα ήταν του Τζανακόπουλου!

tsipras-grabata
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως ο Αλέξης Τσίπρας φόρεσε στην τελετή στο Ζάππειο τη γραβάτα που του είχε δώσει στις Πρέσπες, λίγες μέρες πριν, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Μια γραβάτα κόκκινη...

Η γραβάτα που χάρισε ο Ζάεφ στον Τσίπρα, κατά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες

Λίγο αργότερα, αφού η κυβέρνηση έκανε ολόκληρο σόου με τη γραβάτα που επισημοποιεί και συμβολικά τη ρύθμιση του χρέους, ήρθε κι ένα video από τα ενδότερα του Μαξίμου.

Ήταν το βίντεο που ο πρωθυπουργός ετοιμαζόταν να φύγει για το Ζάππειο και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τον βοηθούσε να δέσει καλά τη γραβάτα του.

Ο πρωθυπουργός στο γραφείο του στο Μαξίμου, δένει τη γραβάτα πριν πάει στο Ζάππειο

Το video ανέβηκε στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Instagram.

Τελικά, το μυστήριο με το ποιανού ήταν η περίφημη γραβάτα λύθηκε από την «Κυριακάτικη Αυγή». Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει τον πρωθυπουργό και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να διαλέγουν… γραβάτες στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

Τζανακόπουλος και Τσίπρας διαλέγουν γραβάτες στο Μαξίμου-Φωτογραφία: Αυγή

Τουλάχιστον οκτώ γραβάτες είναι απλωμένες σε ένα τραπέζι μπροστά τους και όλα δείχνουν ότι... ιδιοκτήτης των γραβατών είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στη φωτογραφία φαίνεται ο Δημήτρης Τζανακόπουλος να πιάνει την… τυχερή, αυτή που τελικά φόρεσε ο κ. Τσίπρας. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές: γκρι, πετρόλ, μια πιο καφετιά, αλλά τελικά ο Αλέξης Τσίπρας διάλεξε την κόκκινη. Οχι τυχαία προφανώς.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με τη γραβάτα που δάνεισε στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ μιλάει στη Βουλή.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ