Eτοιμάζουν διαμαρτυρίες στην Τούμπα, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το σκοπιανό - iefimerida.gr

Eτοιμάζουν διαμαρτυρίες στην Τούμπα, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το σκοπιανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαμαρτυρίες έξω από το Πολιτιστικό κέντρο Τούμπας όπου θα γίνει η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα οφέλη της συμφωνίας για το Σκοπιανό, προγραμματίζουν πολίτες και φορείς της Θεσσαλονίκης, καθώς και οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα,το «Κίνημα ΣφυρίΖΩ» καλεί στις 19:00 τους Θεσσαλονικείς να διαδηλώσουν ειρηνικά κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας όπου και θα παρουσιάσει τα οφέλη της συμφωνίας των Πρεσπών.

Η εν λόγω εκδήλωση προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας.

Με ανακοίνωσή του ο συγκεκριμένος σύνδεσμος ενημερώνει τους διοργανωτές της εκδήλωσης ότι δεν πρόκειται «να λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα».

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν, ακόμη, ότι δεν θα επιτραπεί σε ακραία στοιχεία και μέλη εθνικιστικών και φασιστικών οργανώσεων να καπηλευτούν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία αντίδρασης στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Η εκδήλωση με θέμα «Μακεδονικό. Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια» διοργανώνεται σήμερα στις 19:30 από τον Σύριζα Θεσσαλονίκης στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας με ομιλητές τόσο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και επίκουρους καθηγητές του ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Σκοπιανό συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ