Θεοδωράκης: Ελπίζω τα καλά ποσοστά που πήρε ο Ερντογάν να του διώξουν την ανασφάλεια - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Ελπίζω τα καλά ποσοστά που πήρε ο Ερντογάν να του διώξουν την ανασφάλεια

Σταύρος Θεοδωράκης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ελπίζω τα καλά ποσοστά που πήρε ο Ερντογάν να του διώξουν την ανασφάλεια».

Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών.

«Να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιώτες και να δώσει την έγκρισή του για άμεση επανέναρξη των συνομιλιών στην Κύπρο. Αυτές οι κινήσεις θα τον φέρουν κοντά στην ευρωπαϊκή οδό και όχι οι τσαμπουκάδες», προσθέτει ο κ. Θεοδωράκης.

Ελπίζω τα καλά ποσοστά που πήρε ο Ερντογάν να του διώξουν την ανασφάλεια. Να απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιώτες και να δώσει την έγκρισή του για άμεση επανέναρξη των συνομιλιών στην Κύπρο. Αυτές οι κινήσεις θα τον φέρουν κοντά στην ευρωπαϊκή οδό και όχι οι τσαμπουκάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις χθεσινές τουρκικές εκλογές έγινε από τον α΄ γύρο ο πρώτος Πρόεδρος της Τουρκίας με το νέο προεδρικό σύστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ