Εταιρεία πουλά... νερό από βρασμένα λουκάνικα για 37 δολάρια -Για να πει κάτι πολύ σημαντικό [εικόνες] - iefimerida.gr

Εταιρεία πουλά... νερό από βρασμένα λουκάνικα για 37 δολάρια -Για να πει κάτι πολύ σημαντικό [εικόνες]

Hot Dog Water (Φωτογραφία: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εταιρεία Hot Dog Water πουλά αυτό που λέει και το όνομά της... βραστό νερό από λουκάνικα. Σκοπός της, ωστόσο, δεν είναι να πουλήσει το προϊόν, αλλά να κάνει τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο εύκολα πέφτουν θύματα του μάρκετινγκ.

Η εταιρεία, λοιπόν, πουλά μπουκάλια στα οποία βάζει νερό, όπου έχει βράσει λουκάνικα και το πουλά για 37 δολάρια. Μάλιστα, το μη φιλτραρισμένο νερό άρχισε να πωλείται στο φεστιβάλ του Free Car Day στο Βανκούβερ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το εν λόγω υγρό υπόσχεται απώλεια βάρους, αύξηση της λειτουργικότητας του εγκεφάλου, ενέργεια και αποτελεί εξαιρετική πηγή νατρίου και ηλεκτρολυτών, σύμφωνα με τους παραγωγούς του.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 2beanies (@2beanieswithweenies) στις 21 Ιούν, 2018 στις 3:00 μμ PDT

Εάν είστε από εκείνους που δοκιμάζουν διάφορα, θέλοντας να βελτιώσουν την υγεία τους, μπορείτε να το αποκτήσετε για 37 λίρες για ένα μπουκάλι ή 75 για δύο.

Σύμφωνα με την Global Νews, η συγκεκριμένη εταιρεία εκτός από το νερό, πουλά ακόμη lip balm, σπρέι αναπνοής και άρωμα.

«Δημιουργήσαμε μια συνταγή, βάλαμε πολλούς ανθρώπους να εργαστούν και να ερευνήσουν το ζήτημα, και δημιουργήσαμε την καλύτερη εκδοχή του Hot Dog Water», αναφέρει ο CEO της εταιρείας, Ντάγκλας Μπέβαν σε καναδικές ιστοσελίδες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jean Fong (@jeanfong) στις 18 Ιούν, 2018 στις 12:09 πμ PDT

Ο Μπέβαν, ωστόσο, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις σχετικά με το που βασίζονται επιστημονικά τα οφέλη του νερού, σύντομα έγινε γνωστό προς πρόκειται για hoax που έχει καλό σκοπό.

Ο Μπέβαν εξηγεί πως μέσα από την πώληση του βραστού νερού λουκάνικων, θέλει να κάνει τους αγοραστές να έχουν κριτική σκέψη απέναντι στο μάρκετινγκ εταιρειών, το οποίο μπορεί να παίξει ρόλο στις επιλογές μας.

Παρά το σουρεαλιστική φύση του προϊόντος, υπήρξαν άνθρωποι που το αγόρασαν, πιστεύοντα ςτο πολύ καλό του μάρκετινγκ.

Πηγή: New York Post

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hot Dog Water νερό προϊόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ