Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφίζει τον γιο της, Απόλλωνα, και την κόρη της, Αναστασία, στην πισίνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κάτια Ζυγούλη φωτογραφίζει τον γιο της, Απόλλωνα, και την κόρη της, Αναστασία, στην πισίνα [εικόνα]

Η Κάτια Ζυγούλη στην πισίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάτια Ζυγούλη απόλαυσε ένα όμορφο πρωινό στην πισίνα με τον γιο της, Απόλλωνα και την κόρη της, Αναστασία, το οποίο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Η τρυφερή φωτογραφία ενθουσίασε τους χρήστες του Instagram και μάλιστα πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Αναστασία μοιάζει στη μητέρα της.

Η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με τα παιδιά της και σημειώνει στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι βιώνει στιγμές ευτυχίας μαζί τους.

«Θέλω κάθε πρωί να ξυπνάω εγώ τα παιδιά, θέλω να τα βγάζω εγώ από το όνειρό τους. Αν φύγω το βράδυ από το σπίτι, αισθάνομαι σαν να έχω χάσει κάτι πολύτιμο. Το φιλάκι για καληνύχτα. Θέλω να τα κάνω μπάνιο, να είμαι στο τραπέζι όταν τρώνε... Επιμένω να τα κάνω εγώ, είναι για εμένα πολύ σημαντικά. Για εμένα. Οι βροχερές μέρες είναι γεμάτες με παζλ και κατασκευές, movie afternoons με ποπ κορν, μπανιέρα γεμάτη παιχνίδια, παιδάκια τρισευτυχισμένα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάτια Ζυγούλη πισίνα παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ