ΗΠΑ σε Σύρους αντάρτες: Μην περιμένετε στρατιωτική στήριξη στη νότια Συρία - iefimerida.gr

ΗΠΑ σε Σύρους αντάρτες: Μην περιμένετε στρατιωτική στήριξη στη νότια Συρία

Φωτογραφία: AP/ Virginie Nguyen Hoang
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ουάσινγκτον διεμήνυσε στους Σύρους αντάρτες ότι είναι μόνοι τους στην επιχείρηση που έχουν εξαπολύσει εναντίον τους οι κυβερνητικές δυνάμεις για την ανάκτηση τμημάτων της νότιας Συρίας.

Η αμερικανική κυβέρνηση καθιστά σαφές στις οργανώσεις του Ελεύθερου Συριακού Στρατού ότι δεν πρέπει να βασίζουν τις αποφάσεις τους στην εικασία ή την προσμονή μιας στρατιωτικής επέμβασης από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με αντίγραφο του μηνύματος που τους έστειλε η Ουάσινγκτον και το οποίο περιήλθε σε γνώση του Reuters.

Σε αυτό, υπογραμμίζεται ότι εναπόκειται στους αντάρτες η λήψη της κατάλληλης απόφασης για το πώς θα αντιμετωπιστεί η στρατιωτική επιχείρηση των κυβερνητικών δυνάμεων.

«Εμείς στην κυβέρνηση των ΗΠΑ κατανοούμε τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζετε και εξακολουθούμε να συμβουλεύουμε τους Ρώσους και το συριακό καθεστώς να μην λάβει κανένα στρατιωτικό μέτρο που παραβιάζει τη ζώνη», ανέφερε το μήνυμα.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αντάρτες ΗΠΑ Συρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ