Μουντιάλ 2018: Χάνει Σουηδία ο Χούμελς - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Χάνει Σουηδία ο Χούμελς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ματς Χούμελς, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Γερμανίας στον σημερινό αγώνα (23/6) της «μάνσαφτ» εναντίον της Σουηδίας, εξαιτίας ενός προβλήματος στο λαιμό, όπως ανακοίνωσε ο Γιόαχιμ Λεβ.

«Η κατάσταση του Ματς δεν έχει βελτιωθεί ακόμη. Αύριο θα χρειαστούμε πολλές εναέριες μονομαχίες και δεν νομίζω ότι έχει νόημα να συμπεριληφθεί στη βασική ενδεκάδα.

Η ομάδα είναι σε άριστη φυσική κατάσταση. Τις τελευταίες ημέρες είχαμε να... χωνέψουμε την ήττα από το Μεξικό, η οποία έχει πλήξει το γόητρό μας και δεν υπάρχει λόγος να το ξαναπούμε», σχολίασε ο Γερμανός εκλέκτορας.

«Κάναμε πολλά λάθη, τα αναλύσαμε και βρήκαμε τις κατάλληλες λύσεις. Όλα έχουν εξαιρετικό κίνητρο για να νικήσουν τους πρωταθλητές. Είναι δύσκολο να διατηρήσουμε την "πείνα" μας και την αποφασιστικότητα να επαναλάβουμε το εγχείρημα. που λίγες ομάδες το πέτυχαν στο παρελθόν. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το καταφέρουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ