Power of love: Ολοι εναντίον του Σωκράτη -Εβαλε τα κλάματα, ξανά, η Κυριακή και έφυγε [βίντεο] - iefimerida.gr

Power of love: Ολοι εναντίον του Σωκράτη -Εβαλε τα κλάματα, ξανά, η Κυριακή και έφυγε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κόλαση» έγινε στο gala του Power of love με τα αγόρια να τα «βάζουν» με τον Σωκράτη, υποστηρίζοντας πως η συμπεριφορά του έχει αλλάξει ενόψει του τελικού.

Η αρχή έγινε όταν οι παίκτες άφησαν υπόνοιες πως ο παίκτης κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού για να τον δει το κοινό προκειμένου να τον ψηφίζει θετικά.

Ο Παναγιώτης επανέλαβε πως με τον Σωκράτη έχουν τυπικές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι. Οι δύο παίκτες άρχισαν να διαφωνούν, με τη συζήτηση να «ανάβει», καθώς ο Σωκράτης υποστήριζε πως όταν κάτι συμβαίνει στον συμπαίκτη του, εκείνος ενδιαφέρεται, και ο Παναγιώτης βγάζει κακία.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης εξέφρασε την άποψη πως ο Σωκράτης έχει αλλάξει και κάνει διάφορες κινήσεις για χάρη του μεγάλου επάθλου. Ο Παναγιώτης θεώρησε πως το δαχτυλίδι, που έδωσε ο Σωκράτης στην Κυριακή, φανερώνει υπερβολή και κίνηση στρατηγικής.

Η Αννα, μέσω Skype, υποστήριξε τον σύντροφό της, Παναγιώτη, και πέταξε τα «καρφιά» της προς τον Σωκράτη, μιλώντας και αυτή για αλλαγές συμπεριφοράς.

Ο Πάνος, χωρίς να κατονομάζει τον Σωκράτη, μίλησε για τη συμπεριφορά ενός παίκτη που θα αποδειχθεί εάν είναι η αληθινή, όταν το ριάλιτι τελειώσει.

Στη συνέχεια, ο Σάκης συμφώνησε, ενώ όταν πήρε τον λόγο ο Κυριάκος για να πει και εκείνος την άποψή του, ενισχύοντας την άποψη των υπόλοιπων αγοριών, η Κυριακή έφυγε, ξανά, κλαίγοντας. Ο Σωκράτης την ακολούθησε και στη συνέχεια επέστρεψε, λέγοντας έξαλλος πως τα παιδιά εκνευρίζονται που ψηφίζεται από το κοινό. Μάλιστα, πήρε τα 2.500 ευρώ, που κέρδισε, και τα πέταξε στον Παναγιώτη, ο οποίος μίλησε για σόου και τον χειροκρότησε ειρωνικά.

Ο καβγάς, όμως, δεν είχε τέλος, με τον Κυριάκο και την Κυριακή να παίρνουν σειρά και να πετούν εκατέρωθεν «πυρά».

Και η ένταση δεν είχε τέλος...

Πηγή βίντεο: gossip tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ