Survivor 2 -Ροδάνθη για Μελίνα: Από την αρχή ήταν επιθετική μαζί μου [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2 -Ροδάνθη για Μελίνα: Από την αρχή ήταν επιθετική μαζί μου [βίντεο]

RODANTHI KAPAROY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φαν του Sutrvivor γνωρίζουν πολύ καλά πως η Μελίνα και η Ροδάνθη δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο παιχνίδι.

Η Ροδάνθη φιλοξενήθηκε στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για την κόντρα της με την πρώην συμπαίκτριά της, υποστηρίζοντας πως δεν γνωρίζει τον λόγο που η Μελίνα είχε μια επιθετική στάση απέναντί της.

«Είχε θέμα μαζί μου, δεν της είχα κάνει κάτι… Η Μελίνα από την αρχή ήταν επιθετική μαζί μου. Ίσως μπορεί να την πείραζε το γεγονός ότι ήμουν πολύ δυναμική ως χαρακτήρας. Όσες φορές την είχα ρωτήσει μου έλεγε ότι δεν είχε κάτι μαζί μου», είπε μεταξύ άλλων η Ροδάνθη.

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών ήταν καταιγιστική και σε άλλο σημείο της συνέντευξής της «άδειασε» τις συμπαίκτριές της, μετά τα σχόλιά τους πως δεν έκανε δουλειές στην καλύβα.

«Δεν γίνεται μόλις θα έρχεται η κάμερα να βρίσκουμε όλοι όρεξη να κάνουμε δουλειές. Ερχόταν η μια σκούπιζε, μετά ερχόταν η άλλη σκούπιζε… Δηλαδή σε ένα σημείο είχαμε λιώσει το ξύλο», είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor 2.

«Από πάρα πολύ μικρή που έβλεπα ταινίες με ναυαγούς, θαύμαζα αυτούς τους ανθρώπους και έλεγα “πόσο δύσκολο άραγε να είναι να ζεις μόνος σου σε ένα νησί; Τι δυσκολίες θα έχει;”. Και όλο αυτό μου κινούσε την περιέργεια για να δω πώς θα γίνει. Επίσης, όταν ξαναβγήκε το Survivor πέρυσι ήθελα πάρα πολύ να δηλώσω συμμετοχή γιατί πιστεύω ότι σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία και είναι κάτι που μπορούν να το ζήσουν πολύ λίγοι άνθρωποι, οπότε θα ήθελα… Πέρυσι, όταν γινόντουσαν οι αιτήσεις, δεν ήξερα ότι θα γίνει το Survivor, οπότε δεν δήλωσα, δεν πρόλαβα. Αλλά έλεγα ότι αν γίνει και του χρόνου, θα δηλώσω», δήλωσε η Ροδάνθη Καπαρού.

Πηγή βίντεο: gossip-tv & zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Ροδάνθη Καπαρού Μελίνα Μεταξά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ