Tankini -To απίθανο μαγιό που μεταμορφώνεται από ολόσωμο σε μπικίνι και τοπ - iefimerida.gr

Tankini -To απίθανο μαγιό που μεταμορφώνεται από ολόσωμο σε μπικίνι και τοπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βασιλική Γαϊδούρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Για όσους ωστόσο δεν γνωρίζουν, η Κατερίνα Γκιούλη, ιδρύτρια του ελληνικού Brand L’ ANESSE ROYALE (βασιλική γαϊδούρα στα γαλλικά), σχεδιάζει μαγιό για τα ελληνικά γυναικεία σώματα (Ναι, δεν είμαστε ούτε Σκανδιναβές ούτε Βραζιλιάνες). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τέλεια εφαρμογή στον σωματότυπό μας. Σε αυτά προσθέστε την άριστη ποιότητα υφασμάτων και την άψογη ποιότητα κατασκευής.
Για το καλοκαίρι του 2018 το brand παρουσιάζει μια συλλογή με γεωμετρικά σχέδια και απλά κολακευτικά μοντέλα. Ευθείες γραμμές, κοψίματα, καμπύλες, τρίγωνα επιστρατεύονται σε σχέδια που κολακεύουν το γυναίκειο σώμα.

Η απλότητα και η κομψότητα κυριαρχούν σε ολόσωμα και μπικίνι καθώς επίσης και tankini. H L’ ANESSE ROYALE λανσάρει μια σειρά με tankini, ένα πολυμορφικό μαγιό που φοριέται σαν ολόσωμο μεταμορφώνεται σε μπικίνι και επίσης μπορεί να φορεθεί σαν top για όλες τις ώρες...

Δείτε το tankini αλλά και όλη τη συλλογή της L'anesse Royale, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ tankini L’ ANESSE ROYALE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ