Survivor 2: Η μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Η μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης [βίντεο]

Φωτογραφία: Survivor Greece/ Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του Survivor 2 μπαίνει το ριάλιτι επιβίωσης, όπως ανακοίνωσε και στους παίκτες ο Σάκης Τανιμανίδης.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, δεν θα υπάρχουν πια ομάδες, καθώς το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

«Από εδώ και πέρα τα ξεχνάτε όλα, από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Αφού το Survivor 2 από σήμερα γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα, λοιπόν, ο κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του», ανακοινώνει ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες.

Επομένως για πρώτη φορά την Κυριακή θα δούμε τους εναπομείναντες παίκτες του Survivor 2 να αγωνίζονται για τους εαυτούς τους, ενώ νικητές από κάθε αγώνισμα θα είναι στο τέλος ένα αγόρι και ένα κορίτσι, οι οποίοι θα μοιράζονται και το έπαθλο.

Πάντως, μετά τον άσχημο τραυματισμό του Ηλία Γκότση, ο οποίος έσπασε τα δόντια του, τα πράγματα φαίνεται να μην πάνε καλά ούτε για τον Νικόλα Αγόρου, καθώς όπως φαίνεται στο τρέιλερ ο ίδιος τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor2 Σάκης Τανιμανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ