Kρήτη: Βρέθηκε η σορός του 70χρονου κτηνοτρόφου -Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες - iefimerida.gr

Kρήτη: Βρέθηκε η σορός του 70χρονου κτηνοτρόφου -Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογούνται σήμερα στον ανακριτή Χανίων τα δύο αδέλφια από τα Σφακιά.

Οι δυο τους, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού σε βάρος του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 7 Μαρτίου.

Και οι δύο, γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής, επιμένουν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν εμπλοκή στην υπόθεση εξαφάνισης του ηλικιωμένου, ωστόσο η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ενοχής σε βάρος τους. Στοιχεία που αξιολογήθηκαν από τις δικαστικές Αρχές και εξέδωσαν τα εντάλματα σύλληψης.

Το πιο καθοριστικό στοιχείο είναι οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο εργοτάξιο των δύο αδερφών και ανήκουν, σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, στο θύμα.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν επικεντρώσει από την αρχή τις υποψίες των Αρχών, καθώς ήταν γνωστό ότι δεν είχαν καλές σχέσεις με τον ηλικιωμένο.

Βρέθηκε σήμερα η σορός του 70χρονου

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη δύο Σφακιανών και λίγο πριν οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εντόπισαν την σορό του άτυχου 70χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Παρασκευής, η σορός όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου ο άτυχος άνδρας, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.

Πηγή: cretalive, flashnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ