Μουντιάλ 2018: Γκολ μετά από 9 ώρες και 51 λεπτά για τον Σμάιχελ - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Γκολ μετά από 9 ώρες και 51 λεπτά για τον Σμάιχελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μηδέν παθητικό για τον Σμάιχελ «μηδενίστηκε» μετά από εννέα ώρες και 51 λεπτά σε διεθνές επίπεδο, την ίδια στιγμή που ο Γέντινακ έφτασε τα τρία γκολ σε τελική φάση (... όλα με πέναλτι) και πλέον είναι ο δεύτερος Μουντιαλικός σκόρερ της Αυστραλίας.

Ενδιαφέροντα στατιστικά μετά τον αγώνα Δανία-Αυστραλία:

571 - Τα λεπτά που ο Κάσπερ Σμάιχελ κράτησε «καθαρή» την εστία του. Το πέναλτι-γκολ του Γέντινακ έδωσε τέλος στο μηδέν παθητικό που κράτησε συνολικά εννέα ώρες και 31 λεπτά.
18 - Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει εμπλακεί σε 18 γκολ στις τελευταίες 15 εμφανίσεις του με τη Δανία. Τις 13 φορές βρήκε δίχτυα, ενώ έχει «μοιράσει» και πέντε ασίστ.
11 - Ο μέχρι τώρα συνολικός αριθμός των πέναλτι που έχουν δοθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Σε όλη τη φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2014 είχαν καταλογιστεί 10 πέναλτι.
5 - Το υπ` αριθμόν πέναλτι που δόθηκε στη διοργάνωση της Ρωσίας μετά από εξέταση του VAR.
3 - Τα γκολ του Γέντινακ με τα χρώματα της Αυστραλίας. Πλέον ο Γέντινακ είναι ο δεύτερος σκόρερ των «καγκουρό»σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τον Τιμ Κέιχιλ (5).
3 - Ο Γέντινακ είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων που έχει σημειώσει 3+ γκολ, όλα από την... άσπρη βούλα!
2 - Τα πέναλτι που έχει «δώσει» ο Γιουσούφ Πόουλσεν σε ένα Μουντιάλ. Το ρεκόρ κρατούσε από το Μουντιάλ του 1966. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Πόουλσεν δεν είναι αμυντικός!
1 - Η Αυστραλία δεν μπόρεσε ούτε κόντρα στην Δανία να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Η μοναδική φορά που το έχει πετύχει ήταν το μακρινό 1974, όταν αναδείχθηκε ισόπαλη με την Χιλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ