ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Μεταβολή του ποσοστού των αδελφών Καλλιτσάντση πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση - iefimerida.gr

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Μεταβολή του ποσοστού των αδελφών Καλλιτσάντση πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης μεταξύ των μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τον έλεγχο της διοίκησης της εταιρείας, στη Γενική Συνέλευση της 29ης Ιουνίου οι αδελφοί Καλλιτσάντση αύξησαν τα δικαιώματα των μετοχών τους.

Ετσι, πλέον όπως ενημέρωσε η ΕΛΛΑΚΤΩΡ με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οι αδελφοί Καλλιτσάντση, διαθέτουν πλέον το 15,58% (έναντι 11,8%) στην εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Πρόκειται για μια κίνηση στο πλαίσιο της μάχης για τον έλεγχο της εταιρείας, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 29ης Ιουνίου όπου οι μέτοχοι θα κρίνουνποιος θα αναλάβει την διοίκηση της εταιρείας ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα» που έχουν διαμορφωθεί: Τους κ.κ. Μπόμπολα και Κούτρα από τη μία και τους αδελφούς Καλλιτσάντση από την άλλη.

Σύμφωνα με την γνωστοποίηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ «το διαμορφωθέν ποσοστό συμμετοχής εκάστου των κ.κ. Αναστασίου και Δημητρίου Καλλιτσάντση, ως και συνολικό αυτών, στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου ανέρχεται σε 15,589%».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ