Η Ακσενέρ καταγγέλλει: Ο Ερντογάν ζήτησε από το Anadolu να ανακοινώσει νίκη του με 52% - iefimerida.gr

Η Ακσενέρ καταγγέλλει: Ο Ερντογάν ζήτησε από το Anadolu να ανακοινώσει νίκη του με 52%

Μεράλ Ακσενέρ (Φωτογραφία: AP Photo/Burhan Ozbilici)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σοβαρές καταγγελίες, μέσω Twitter, προέβη η υποψήφια για την τουρκική προεδρία, Μεράλ Ακσενέρ, κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η Ακσενέρ κατήγγειλε, όπως μεταδίδει ο Ant1, πως ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στο πρακτορείο Anadolu να ανακοινώσει τη νίκη του με 52%, στις 21:30 της 24ης Ιουνίου, ημέρας εκλογών στην Τουρκία.
μετά της 21:30 την ημέρα των εκλογών να ανακοινώσει πως νίκησε με 52%.

«Κύριε Ερντογάν, είπε ή δεν είπε ο γαμπρός σας στο πρακτορείο Anadolu το βράδυ των εκλογών της 24ης Ιουνίου, από τις 21.30 και μετά, να ανακοινώσει ότι …νικήσατε με 52%;», έγραψε η Ακσενέρ.

Sayın @RT_Erdogan, damadınız Anadolu Ajansı'na "24 Haziran seçim akşamı 21.30 itibariyle bizi %52 olarak ilan edeceksin" dedi mi, demedi mi? Bu gözümüz gibi korumamız gereken seçmen iradesini yok saymak değilse nedir?

Αμεση ήταν η απάντηση του γαμπρού του Ερντογάν και υπουργού Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, ο οποίος προανήγγειλε πως θα κάνει μήνυση στην υποψήφια για την προεδρία, Μεράλ Ακσενέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ