Sandalista: Τα ελληνικά χειροποίητα σανδάλια ταξιδεύουν όπου υπάρχει καλοκαίρι - iefimerida.gr

Sandalista: Τα ελληνικά χειροποίητα σανδάλια ταξιδεύουν όπου υπάρχει καλοκαίρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από μία άποψη δεν χρειαζόμαστε άλλα. Έχουμε όσα πρέπει για να κάνουμε τις καλοκαιρινές μας βόλτες. Από την άλλη όμως, ποιος είπε ότι τα σανδάλια είναι ποτέ αρκετά;

Με αυτή την πόλωση στο κεφάλι αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στα νέα σχέδια του Sandalista. Του ελληνικού brand με τα χειροποίητα σανδάλια που καταφέρνει να μας ξαφνιάζει κάθε καλοκαίρι.

Η φετινή κολεξιόν αποτελείται από 65 σχέδια σανδαλιών που απευθύνονται σε κάθε γούστο. Φέτος μάλιστα το ελληνικό brand, αποφάσισε να λανσάρει και σειρά για τις μικρές πελάτισσες από 18 νούμερο (Μαμάδες και κόρες ενωθείτε). Kαι όχι μόνο.

Στον κατάλογο μπήκαν και πετσέτες θαλάσσης, κάτι που πρόκειται να κάνει λίγο πιο πολύχρωμο και χνουδωτό το καλοκαίρι μας. «Όπως κάθε χρόνο κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είναι όλα στο 100% της ποιότητας που αναζητούμε πάντα ελληνικά και καλοκαιρινά!» μας εξηγεί ο Βασίλης Βλαχάκος, ένας εκ των ιδρυτών του Sandalista...

Δείτε τα υπέροχα νέα σχέδια του ελληνικού brand στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sandalista σανδάλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ