Εκπληκτική ομοιότητα: Προσποιήθηκε τον πρωθυπουργό του Μαρόκου για να κάνει κράτηση σε εστιατόριο [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπληκτική ομοιότητα: Προσποιήθηκε τον πρωθυπουργό του Μαρόκου για να κάνει κράτηση σε εστιατόριο [βίντεο]

Ο πρωθυπουργός του Μαρόκου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να προσπαθείς να κλείσεις τραπέζι στο πιο talk of the town εστιατόριο δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Κάποιες φορές, θα πρέπει να καταφύγετε σε ύπουλες τακτικές για να πετύχετε το στόχο σας, όπως να προσποιηθείτε πως είστε ο ηγέτης μιας χώρας.

Αυτό ακριβώς έκανε και ο πατέρας του χρήστη στο Twitter @ Ihab8knicks, που αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο για να επισκεφθεί επιτέλους το εστιατόριο που ήθελε.

Εκπληκτική ομοιότητα: Προσποιήθηκε τον πρωθυπουργό του Μαρόκου για να κάνει κράτηση σε εστιατόριο [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αντί να δεχτεί το γεγονός πως δεν μπορούσε να το επισκεφθεί, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την ασυνήθιστη ομοιότητά του με τον πρωθυπουργό του Μαρόκου, Σααντεντίν Ελ Οτμανί.

Όχι μόνο λοιπόν κατάφερε να δειπνήσει στο εστιατόριο, αλλά το προσωπικό του ζήτησε να υπογράψει σε ένα πιάτο, όπως δείχνει και το βίντεο.

My dad wanted to make a reservation at a restaurant and they told him that they were completely booked, minutes later he called back claiming to be the prime minister of Morocco..... we got the best table in the place and the chef answer him to sign a plate and take a pic w him pic.twitter.com/Yx2hdlK5Zf

Όπως έγραψε ο χρήστης @Ihab8knicks: «Ο μπαμπάς μου ήθελε να κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο και του είπαν πως ήταν γεμάτοι, λίγα λεπτά αργότερα κάλεσε ξανά και ισχυρίστηκε πως ήταν ο πρωθυπουργός του Μαρόκου... πήραμε το καλύτερο τραπέζι ενώ ο σεφ ζήτησε να του υπογράψει ένα πιάτο και να φωτογραφηθεί μαζί του».

Το τουίτ φυσικά έγινε viral με πάνω από 56.000 retweets και 152.000 likes.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ