Επίθεση Τόσκα σε Ν.Δ.- Εσείς δημιουργήσατε τα Εξάρχεια - iefimerida.gr

Επίθεση Τόσκα σε Ν.Δ.- Εσείς δημιουργήσατε τα Εξάρχεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία οτι επί των ημερών της δημιουργήθηκε το άβατο των Εξαρχείων, εξαπέλυσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου για την ανομία στα Εξάρχεια παραδέχτηκε τα προβλήματα που υπάρχουν στα Εξάρχεια, έδωσε στοιχεία για τους ελέγχους και τις συλλήψεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία οτι το πρόβλημα το δημιούργησε αυτή στη συγκεκριμένη περιοχή και ο Σύριζα το βρήκε και το διαχειρίζεται.

«Προσπαθούμε να βελτιωθούμε καταστάσεις σε δύσκολες συνθήκες για τις οποίες εσείς δεν κάνατε τίποτα. Εμείς τουλάχιστον προσπαθούμε και προσπαθούμε σε όλη την Ελλάδα» ανέφερε ο Υπουργός και έδωσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι συλλήψεις στην περιοχή των Εξαρχείων, έχουν αυξηθεί την τελευταία τριετία κατά 28,13 %

Την τελευταία τριετία είχαμε λιγότερες κατα 13% επιθέσεις σε πολιτικά γραφεία ενώ στις τράπεζες οι επιθέσεις μειώθηκαν κατά 25,7%

Μάλιστα ο κ Τόσκας ανέφερε πως όσον αφορά στοω Ρουβίκωνα στα Εξάρχεια, έχουν γίνει 58 δικογραφίες και 123 συλλήψεις ατόμων απά τη συγκεκριμένη οργάνωση.

Ο κ. Τόσκας ανέφερε στον Μάξιμο Χαρακόπουλο πως οι αστυνόμοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την αστυνομική ή την πολιτική ηγεσία ούτε έχουν αναφέρει πως κάποιος τους βάζει εμπόδια.

Όσον αφορά τις περιπολίες που γίνονται στην περιοχή, είπε οτι ως τον Μάιο έχουν γίνει 1864 περιπολίες της ομάδας Δίας.

Ακόμα ο Υπουργός πρόσθεσε οτι κατά την άποψη του τα ναρκωτικά είναι η πηγή και ο τροφοδότης πολλών εγκλημάτων στην περιοχή και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει απανωτές επιχειρήσεις που δεν είχαν γίνει ποτέ στο παρελθόν, «με αποτέλεσμα και όχι επιχειρήσεις σκούπα όποιον βρούμε μπροστά μας» όπως είπε χαρακτηριστικά

Εσείς δημιουργήσατε την περιοχή των Εξαρχείων, κατέληξε ο Ν. Τόσκας απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τόσκας εξάρχεια Ομάδα ΔΙΑΣ Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ