Σγουρίδης: Ο Λαζαρίδης, ο Κατσίκης κι εγώ δεχόμαστε απειλές για τις ζωές μας - iefimerida.gr

Σγουρίδης: Ο Λαζαρίδης, ο Κατσίκης κι εγώ δεχόμαστε απειλές για τις ζωές μας

Παναγιώτης Σγουρίδης- Πάνος Καμένος/ Φωτογραφία: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι ο ίδιος, ο Γιώργος Λαζαρίδης και ο Κωνσταντίνος Κατσίκης δέχονται απειλές για την ζωή τους αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Συγκεκριμένα, μετά την εισαγγελική παρέμβαση που ζήτησε ο Πάνος Καμμένος για τα στελέχη και τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, διευκρινίζοντας πως δέχονται απειλές και πιέσεις από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων, ο κύριος Σγουρίδης μιλώντας στο Epsilon ανέφερε πως ο ίδιος και οι συνάδελφοί του δέχονται απειλές για την ζωή τους και θα προχωρήσουν σε ενέργειες.

«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, προσθέτοντας πως τα απειλητικά μηνύματα έρχονται κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οσον αφορά για την δήλωσή του περί μη στήριξης της κυβέρνησης σε μια νέα πρόταση δυσπιστίας και τις μετέπειτα διαψεύσεις από τον κ. Παπαχριστόπουλος και τον κ. Κουίκ, ο Παναγιώτης Σγουρίδης επικαλέστηκε τα όσα ανέφερε χθες ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου ότι δηλαδή «θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία. Το «ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει η συμφωνία» νομίζω τα λέει όλα» είπε ο κ. Σγουρίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ