Ενα μήνα μετά το Survivor, στις πασαρέλες- Η Ντάρια πιο εντυπωσιακή από ποτέ σε επίδειξη μόδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα μήνα μετά το Survivor, στις πασαρέλες- Η Ντάρια πιο εντυπωσιακή από ποτέ σε επίδειξη μόδας [εικόνες]

NTARIA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν ένα μήνα την βλέπαμε να παλεύει να επιβιώσει στο Survivor, πέφτοντας στις λάσπες και κόβοντας καρύδες και τώρα την βλέπουμε να κάνει πασαρέλα.

Ο λόγος για την Ντάρια, την ξανθιά καλλονή του Survivor, η οποία έβαλε ξανά το μαγιό της όχι για να αγωνιστεί σε κάποιο αγώνισμα, αλλά για να κάνει πασαρέλα στο πλαίσιο του 6ου Models Reunion στο Island Athens Riviera.

Η Ντάρια κάνει πασαρέλα ένα μήνα μετά το Survivor

Φορώντας ένα εντυπωσιακό καφτάνι, το μοντέλο από την Ουκρανία περπάτησε στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Kathy Heyndelas, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ενα μήνα μετά το Survivor, στις πασαρέλες- Η Ντάρια πιο εντυπωσιακή από ποτέ σε επίδειξη μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η ίδια πάντως εκτός από εντυπωσιακή ήταν και αρκετά αδυνατισμένη, καθώς όπως είχε δηλώσει στην κάμερα, επέστρεψε στην Ελλάδα περίπου 6 κιλά λιγότερα.

Η Ντάρια κατά την διάρκεια του παιχνιδιού επιβίωσης
Ενα μήνα μετά το Survivor, στις πασαρέλες- Η Ντάρια πιο εντυπωσιακή από ποτέ σε επίδειξη μόδας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ