Ο Τραμπ θα συναντηθεί με την βασίλισσα Ελισάβετ -Κατά την επίσκεψη στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Ο Τραμπ θα συναντηθεί με την βασίλισσα Ελισάβετ -Κατά την επίσκεψη στο Λονδίνο

O Ντόναλντ Τραμπ/ Φωτογραφία AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βρετανία τον επόμενο μήνα, είπε σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης στο Λονδίνο στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.

Ο Τραμπ αναμένεται στη Βρετανία στα μέσα Ιουλίου κι ενώ είχε προηγηθεί φημολογία μηνών με επίκεντρο την ημερομηνία της επίσκεψής του στη χώρα.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο συνάντησης με τη βασίλισσα, ο πρέσβης των ΗΠΑ Γούντι Τζόνσον απάντησε: «Ναι, θα πρέπει να δει την επικεφαλής του βρετανικού κράτους», προσθέτοντας ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι λεπτομέρειες του ταξιδιού του Ρεπουμπλικάνου προέδρου.

«Το να συναντηθεί με την Αυτής Μεγαλειότητα είναι το σημαντικότερο, διότι είναι η αρχηγός (του βρετανικού) κράτους» ανέφερε στο Sky News.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Βασίλισσα Ελισάβετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ