Τετ-α-τετ Καρατζαφέρη - Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Τετ-α-τετ Καρατζαφέρη - Ψωμιάδη στην Θεσσαλονίκη

Παναγιώτης Ψωμιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Παναγιώτης Ψωμιάδη συναντήθηκε και γευμάτισε στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδερος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στην Θεσσαλονίκη.

«Ανταπέδωσα ένα τραπέζι που μου έκανε πριν 15 μέρες. Μην τα κατασπαταλάμε όλα στην πολιτική σκοπιμότητα», σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρευρέθηκε στην προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, στην Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον αντιπρόεδρο του κόμματος και υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα.

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον κ. Ψωμιάδη για τις υποθέσεις του που βρίσκονται στη δικαιοσύνη και σχετικά με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη σημείωσε ότι έχει να κάνει με την προεκλογική δραστηριότητα του ΛΑΟΣ.

«Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και είναι προφανές ότι γίνονται και επαφές και συζητήσεις και ζυμώσεις», τόνισε χαρακτηριστικά και παρατήρησε πως θα συμπεριληφθούν αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα στα ψηφοδέλτια στην Α΄και στη Β΄ εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ