Αντιπερισπασμό μέσω εξεταστικής επιτροπής για την υγεία επιχειρεί η κυβέρνηση - iefimerida.gr

Αντιπερισπασμό μέσω εξεταστικής επιτροπής για την υγεία επιχειρεί η κυβέρνηση

Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιπερισπασμό για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η κυβερνητική πλειοψηφία λόγω της συμφωνίας με τα Σκοπιά επιχειρεί η εξεταστική επιτροπή για την υγεία.

Ετσι σήμερα ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Αντώνης Μπαλωμενάκης με αφορμή τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή από την Ελένη Τουλουπάκη προκειμένου να συσχετιστεί με την ήδη υπάρχουσα δικογραφία για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των τυχόν ποινικών ευθυνών του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο κ. Μπαλωμενάκης ενημέρωσε τους βουλευτες πως η δικογραφία με τις κακουργηματικές και πλημμεληματικές διώξεις επτά κορυφαίων στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις 22 επίμαχες προσλήψεις επί θητείας Γεωργιάδη παρελήφθη από την Επιτροπή, μαζί με το πόρισμα του ΓΕΕΔ βάσει του οποίου προέκυψε η πορισματική έκθεση των εισαγγελέων Διαφθοράς, κ.κ. Δραγάτση και Μανώλη.

Μάλιστα για να μην μείνει καμιά αμφιβολία τους κυβερνητικούς βουλευτές που μετέχουν στην επιτροπή ο κ. Μπαλωμενακης είπε : ««Κατά την αντίληψη τη δική μου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για το πολιτικό πρόσωπο που κατονομάζεται και αξιοποίησε αυτή την παρανομία».

Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν ως αστεία και κωμικά αυτά που είπε ο κ.Μπαλωμενακης στην επιτροπή και θύμιζαν ότι το υποτιθέμενο αδίκημα της απιστίας με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να στήσει προανακριτική επιτροπή για τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Novartis έχει «γνωμοδοτήσει» πως έχει παραγραφεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ