Τα 6 έπιπλα που βλέπεις σε κάθε design διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 6 έπιπλα που βλέπεις σε κάθε design διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη [εικόνες]

Unsplash
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε πόλη του κόσμου έχει τη δική της φιλοσοφία στη διακόσμηση.

Ας κάνουμε ένα ταξίδι μέχρι τη Νέα Υόρκη: εκεί που οι ταχύτητες της καθημερινότητας είναι τρελές και το στιλ είναι τρόπος ζωής.Οι Νεοϋρκέζοι αγαπούν την καινοτομία και ό,τι αξιοποιεί πιο εποικοδομητικά τον χρόνο και τον χώρο τους.

Μπορεί τα τετραγωνικά πολλών διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη να είναι λίγα, ωστόσο, αυτό παροτρύνει τους Νεοϋορκέζους να είναι ακόμα πιο ευρηματικοί στον τρόπο που διακοσμούν και αξιοποιούν τον χώρο τους. Η Νέα Υόρκη δεν κοιμάται ποτέ- το ίδιο και η φαντασία των ανθρώπων της που διαρκώς εκπλήσσει και μας ωθεί σε πειραματισμούς. Η διακόσμηση των διαμερισμάτων της Νέας Υόρκης έχει ενδιαφέρον και κλείνει μέσα της τάσεις που σε λίγο θα τις βλέπουμε παντού.

Το μοντέρνο δεν είναι απαραίτητα άβολο και το άνετο δεν είναι απαραίτητα παρωχημένο. Ποια είναι τα έπιπλα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιλογών των Νεοϋορκέζων; Πώς διακοσμούν τον χώρο τους εξοικονομώντας χρόνο και χώρο;

Τα 6 έπιπλα που βλέπεις σε κάθε design διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση έπιπλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ