Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Σκανδαλίδη - iefimerida.gr

Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Σκανδαλίδη

Μιχάλης Καρχιμάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύς κόσμος, καθώς πάνω από 1500 άτομα, συμπεριλαμβανομένων του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, και άλλων 55 βουλευτών του κόμματος, βρέθηκαν στον πολυχώρο «Αθηναΐδα» για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Σκανδαλίδη «Οι Έλληνες - τετράδια πατριδογνωσίας».

Το βιβλίο παρουσιάστηκε στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης από τον υπουργό Παιδείας Γιώργο Μπαμπινιώτη, τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό και τον συγγραφέα Κώστα Γεωργουσόπουλο, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε για λίγο τα «Βαριά πολιτικά» νοήματα και έχει γράψει ένα βιβλίο για την αυτογνωσία του Έλληνα και τους μύθους που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο των χρόνων.

Παρόντες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης, οι υπουργοί Ανδρέας Λοβέρδος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Φώφη Γεννηματά, οι υφυπουργοί Γιάννης Δριβελέγκας, Μανώλης Όθωνας, Πάρις Κουκουλόπουλος, Παναγιώτης Τιμοσίδης, Μάρκος Μπόλαρης, ο Κώστας Λαλιώτης, πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και πολύς κόσμος.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης έχει επίσης γράψει «Τα Ποιητικά '69-΄75» (1979), «Ο πολιτισμός του Αιγαίου» (μονογραφία) (1990), «Αιγαίο- Πρόταση ζωής» (1991), «Πολιτεία ανθρώπου-Η αριστερά στη δίνη της χιλιετίας» (1997), «Μέσα από την Ελλάδα-Όταν οι λέξεις και τα χρώματα ηχούν» (2003), «Κυβερνώσα Αριστερά-Για το δικαίωμα στην ευημερία» (2008).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ