Επεισόδιο στη δίκη για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη: «Χεστήκατε από τον φόβο σας... » - iefimerida.gr

Επεισόδιο στη δίκη για τον θάνατο της Στέλλας Ακουμιανάκη: «Χεστήκατε από τον φόβο σας... »

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείτε το ξέσπασμα των συγγενών της Στέλλας Ακουμιανάκη κατά του Πάνου Παπανικολάου που σήμερα κατέθεσε υπέρ των δυο κατηγορούμενων γιατρών.

Eνταση μεταξύ συγγενών της Στέλλας Ακουμιανάκη και ενός μάρτυρα υπεράσπισηας των κατηγορούμενων γιατρών, σημειώθηκε σήμερα στη δίκη για το θάνατο της κοπέλας.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε κατά την έξοδο του μάρτυρα, γιατρού Πάνου Παπανικολάου (νευροχειρούργος και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας) από την δικαστική αίθουσα, όταν συγγενείς του άτυχου κοριτσιού του επιτέθηκαν λεκτικά και τον κατηγόρησαν ότι δεν προσπάθησε να ρίξει φως στην υπόθεση, αλλά μοναδικός σκοπός του ήταν η αθώωση των δυο κατηγορούμενων γιατρών.

«Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει…Έχεις παιδιά; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι… Παρκάρατε το παιδί στο ράντζτο και το αφήσατε να πεθάνει…Και μετά χεστ… από το φόβο σας… » ήταν η οργισμένη αντίδραση συγγενούς της άτυχης Στέλλας.

Πηγή: eparxies.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέλλα Ακουμιανάκη δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ