Ο Τέρενς Κουίκ «αδειάζει» τον Σγουρίδη: Θα πάμε μέχρι τέλους με τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Ο Τέρενς Κουίκ «αδειάζει» τον Σγουρίδη: Θα πάμε μέχρι τέλους με τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύγχυση επικρατεί για την στάση των ΑΝΕΛ μετά την ψηφοφορία για την Βόρεια Μακεδονία, συμφωνία που ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει ότι το κόμμα του θα την καταψηφίσει. Θα τεθεί θέμα δεδηλωμένης ή όχι;

Το πρωί ο Παναγιώτης Σγουρίδης δήλωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα καταψηφίσουν την συμφωνία και οτι προφανώς τίθεται θέμα δεδηλωμένης. Πόσο μάλλον που η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι η ψηφοφορία είναι ψήφος εμπιστοσύνης.

Λίγη ώρα μετά ο Τέρενς Κουίκ έσπευσε να αδειάσει τον αντιπρόεδρο του κόμματος, λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ θα πάνε με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το τέλος.

«Θα βαδίσουμε μέχρι τέλους και από εκεί και πέρα όταν έρθει η συμφωνία, θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, απαντώντας στον Παναγιώτη Σγουρίδη.

«Δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο κ.Σγουρίδης να διατυπώσει τέτοια άποψη», σχολίασε ο Τ. Κουίκ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. Ανέφερε ότι θέση επίσημη εκφράζει ο Πάνος Καμμένος και ο εκπρόσωπος και πως η επίσημη θέση συνοψίζεται στο «ότι θα βαδίσουμε μέχρι τέλους και από εκεί και πέρα όταν έρθει η συμφωνία θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε».

Κληθείς να διευκρινίσει εάν σκοπός των ΑΝΕΛ είναι να παραμείνουν στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της θητείας της, ασχέτως από το τι θα πράξουν όταν η συμφωνία για το Σκοπιανό έρθει στη Βουλή, ο Τ. Κουίκ απάντησε «βεβαίως» και πρόσθεσε «δε θα διευκολύνουμε εκείνους που είναι φορτωμένοι με όλες τα ανομήματα του παρελθόντος να έρθουν στην εξουσία για να κουκουλώσουν ό,τι κάνανε και να ζητήσουν την ασυλία. Θα πάμε μέχρι τέλους και θα παρακαλέσω τη Δικαιοσύνη να επισπεύδει τις υποθέσεις που χειρίζεται. Τρέξτε όσο μπορείτε, βεβαίως γνωρίζω ότι είναι λίγοι».

Υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι ένα τριχοτομημένο κόμμα που έκανε πρόταση μομφής για εσωτερική κατανάλωση και στοχεύοντας και στους ΑΝΕΛ, ενώ εκτίμησε ότι πολλοί στη ΝΔ στην πραγματικότητα τρίβουν τα χέρια τους, που άλλοι περνούν τη συμφωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μακεδονικό Καμμένος Σγουρίης κουικ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ