Ο πρώτος γκέι γάμος στη βρετανική βασιλική οικογένεια -Ποιος παντρεύεται τον Αμερικανό φίλο του - iefimerida.gr

Ο πρώτος γκέι γάμος στη βρετανική βασιλική οικογένεια -Ποιος παντρεύεται τον Αμερικανό φίλο του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπου για πρώτη φορά ένας Βρετανός πρίγκιπας έκανε γυναίκα του μία Αμερικανή, διαζευγμένη, μιγάδα ηθοποιός, τώρα έρχεται ακόμη ένας γάμος να «ταράξει» το Παλάτι.

Ο λόγος για τον ξάδερφο της Βασίλισσας Ελισάβετ, Λόρδο Ιβαρ Μάουντμπάτεν, ο οποίος είναι ο πρώτος της οικογένειας που παντρεύεται έναν άντρα.

Ο πρώτος γκέι γάμος στη βρετανική βασιλική οικογένεια -Ποιος παντρεύεται τον Αμερικανό φίλο του | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος Λόρδος δήλωσε ανοιχτά πως είναι γκέι το 2016, ενώ ο ίδιος είχε πάρει διαζύγιο από την γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του το 2010.

Ο γάμος επρόκειτο να γίνει το καλοκαίρι σε μία κλειστή τελετή στην κομητεία Ντέβον, ενώ ο σύντροφος του ονομάζεται Τζέιμς Κόιλι.

Οσο για το ποιος θα παραδώσει τον Λόρδο στην εκκλησία, η απάντηση είναι κάτι που δεν περιμέναμε, καθώς η πρώην γυναίκα του, η Πένι, είναι αυτή που θα τον συνοδεύει στον ναό, ενώ την ιδέα αυτή την είχαν οι κόρες του.

Κι επειδή το καυτό ερώτημα είναι αν θα δούμε κάποιο από το Παλάτι στον γάμο του ξαδέρφου της Βασίλισσας, ο Λόρδος Μάουντμπάντεν μίλησε στην Daily Mail, δίνοντας απάντηση.

«Δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουν να έρθουν. Το πρόγραμμά τους είναι κλεισμένο για τους επόμενους μήνες και δεν θα είναι κάπου εδώ κοντά. Ωστόσο λατρεύουν τον Τζέιμς, όλοι τον λατρεύουν», ανέφερε ο Ίβαρ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο και καλεσμένοι θα είναι φίλοι του ζευγαριού και κάποιοι συγγενείς.

«Δεν με ενδιαφέρει να παντρευτώ διότι έχω περάσει από αυτή την διαδικασία ήδη μία φορά. Ωστόσο το κάνω για τον σύντροφό μου διότι είναι σημαντικό για εκείνον. Ο Τζέιμς δεν είχε την σταθερή ζωή που είχα εγώ. Θέλω να είμαι λοιπόν εγώ αυτός που θα του τα προσφέρει», σχολίασε ο Λόρδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ