Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από την έκθεση της Μόσχας - iefimerida.gr

Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό της Κρήτης από την έκθεση της Μόσχας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικές εμφανίζονται οι προοπτικές για τον τουρισμό της Κρήτης από τη διεθνή τουριστική έκθεση «ΜΙΤΤ 2012 Ταξίδια και Τουρισμός» στη Μόσχα, που άνοιξε σήμερα τις πύλες της και στην οποία συμμετέχουν από κοινού η περιφέρεια Κρήτης και τουριστικοί φορείς-επιχειρηματίες στου νησιού.

«Είναι θετικά τα μηνύματα, οι προοπτικές για αύξηση της τουριστικής κίνησης στην Κρήτη από την αγορά της Ρωσίας αλλά και από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, αρκεί -όπως ζήτησαν- να υπάρχει καλό κλίμα, ηρεμία και ασφάλεια. Το νησί μας είναι ασφαλής προορισμός» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος παραβρέθηκε στα εγκαίνια και είχε συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών οργανισμών, ενώ μίλησε σε φόρουμ επιχειρηματιών του τουρισμού.

Παράλληλα «κλείστηκε» μέσω της ελληνικής Πρεσβείας στη Ρωσία, επίσκεψη τηλεοπτικών καναλιών στην Κρήτη, που θα προβάλουν στο εξωτερικό την ιστορία και τον τουρισμό του νησιού. Επίσης, έγινε συμφωνία να διαφημίζεται η Κρήτη επί ένα μήνα στο μετρό της Μόσχας, όπου καθημερινά διακινούνται εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Τέλος, ο κ. Αρναουτάκης στην ομιλία του προς τους τουριστικούς επιχειρηματίες αλλά και στις συναντήσεις του με ξένες αντιπροσωπείες, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στο νησί, προβάλλοντας την ιστορία, τον πολιτισμό, τις φυσικές ομορφιές και τα πλεονεκτήματα του, όπως τις άριστες κλιματολογικές συνθήκες, τον ήλιο και τη θάλασσα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ