O απαράβατος όρος της Σάντρα Μπούλοκ στις ταινίες που συμμετέχει - iefimerida.gr

O απαράβατος όρος της Σάντρα Μπούλοκ στις ταινίες που συμμετέχει

Η Σάντρα Μπούλοκ στο κόκκινο χαλί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H καριέρα της Σάντρα Μπούλοκ μετρά ήδη ένα Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα και φυσικά αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία.

Και φυσικά μια τέτοια διάκριση είναι πολύ σημαντική για έναν ηθοποιό του Χόλιγουντ. Ωστόσο η Σάντρα Μπούλοκ είναι μια προσγειωμένη γυναίκα που ξέρει τι θέλει.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο των New York Times τι σημαίνει για εκείνη η υποψηφιότητά της για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Gravity, εκείνη απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα πάψει ποτέ να είναι συναρπαστικό, όπως υπάρχει κάτι που με προσγειώνει αμέσως. Ακόμα και σαν υποψήφια, θα πρέπει το πρωί να σηκωθώ και να ετοιμάσω το φαγητό του μικρούλη μου και να προσευχηθώ –σε παρακαλώ, Θεέ μου- να φάει έστω κάτι από αυτά που θα βάλω στο καλαθάκι του φαγητού του σήμερα».

Το Gravity αποτελεί τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της καριέρας της, με την ηθοποιό να έχει λάβει περισσότερα από 70 εκατ. δολάρια από τον ρόλο της στην ταινία.

Διαβάστε ποιος είναι ο απαράβατος όρος της Σάντρα Μπούλοκ στις ταινίες που συμμετέχει στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάντρα Μπούλοκ όρος ταινίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ