Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν είναι όπως όλα τα παιδιά – Πρέπει να κάνει δουλειές για να πάρει τα δώρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν είναι όπως όλα τα παιδιά – Πρέπει να κάνει δουλειές για να πάρει τα δώρα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δούλεψε σκληρά για να έχεις αυτό που θέλεις! Αυτό είναι το μότο της Κιμ Καρντάσιαν όσον αφορά στην 5χρονη κόρη της Νορθ.

Η μικρή πρέπει να κάνει δουλειές για να κερδίσει όλα τα φανταχτερά δώρα που λαμβάνει κατά καιρούς από διάσημους σχεδιαστές.

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε την παραπάνω αποκάλυψη στην εκπομπή «Entertainment Tonight» προκειμένου να λανσάρει την νέα της σειρά καλλυντικών KKW Beauty.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Apr 2, 2018 at 8:41am PDT

«Αυτό που κάνω στα γενέθλιά της, είναι πως παίρνει πολλά δώρα και πρέπει να είναι πραγματικά πολύ καλή και να κάνει τις δουλειές της και να βγάζει βόλτα το σκύλο της» αποκάλυψε η Κιμ. «Έχουμε ένα πρόγραμμα με όλες τις δουλειές που πρέπει να κάνει. Έχει πολλές δουλειές να κάνει αν θέλει να πάρει κάτι, επομένως δεν παίρνει όλα τα δώρα που μπορεί να σκέφτεστε».

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν είναι όπως όλα τα παιδιά – Πρέπει να κάνει δουλειές για να πάρει τα δώρα της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η Νορθ πρόσφατα έλαβε δύο πανάκριβες τσάντες Alexander Wang για τα γενέθλιά της και η Κιμ αστειεύτηκε πως «έκλεψε κρυφά» μία από αυτές.

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν είναι όπως όλα τα παιδιά – Πρέπει να κάνει δουλειές για να πάρει τα δώρα της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Είναι στην ντουλάπα μου τώρα, την είδε και την έκλεψε. Τώρα μαλώνουμε για τσάντες» ομολόγησε η Κιμ προσθέτοντας: «Είναι Δίδυμος, οπότε έχει στοιχεία τόσο από εμένα όσο και από τον Κάνιε. Σίγουρα έχει την κοινωνική προσωπικότητα του Κάνιε και θα πει ότι έχει στο μυαλό της ανεξάρτητα από το αν θα προσβάλλει κάποιον. Αλλά είναι και γλυκιά, όπως εγώ».

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν είναι όπως όλα τα παιδιά – Πρέπει να κάνει δουλειές για να πάρει τα δώρα της [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Όσον για τις επικρίσεις που δέχτηκε η διάσημη τηλεπερσόνα επειδή ίσιωσε τα μαλλιά της κόρης της, απάντησε: «Έχει πολύ σγουρά μαλλιά. Δεν την αφήνω να τα ισιώνει. Αλλά ήταν το πάρτι γενεθλίων της και ήθελε ίσια μαλλιά, γι’ αυτό και της το επέτρεψα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ