«Αντε γ@μ..., κ. πρόεδρε» -Εντονες αποδοκιμασίες κατά του Τραμπ στο Καπιτώλιο [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αντε γ@μ..., κ. πρόεδρε» -Εντονες αποδοκιμασίες κατά του Τραμπ στο Καπιτώλιο [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αποδοκιμασίες έγινε δεκτός ο Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο, με αφορμή το χωρισμό παιδιών από τις οικογένειές τους, όταν συλλαμβάνονται παράτυποι μετανάστες στα σύνορα, ενώ μια νεαρή γυναίκα δεν δίστασε να τον βρίσει.

«Κύριε Πρόεδρε, άντε γ@μ...», ακούγεται να φωνάζει η ασκούμενη υπάλληλος του Καπιτωλίου σε βιντεοκλίπ που κατέγραψε δημοσιογράφος του NBC, λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Τραμπ περάσει από τον διάδρομο που οδηγούσε στα γραφεία του προέδρου της Βουλής, Πωλ Ράιαν.

LISTEN: As Pres Trump’s entourage entered Speaker Ryan’s office in the Capitol, someone on the other side of the Capitol rotunda yelled: “Mr. President, F—k you!!” (He entered about 15 seconds later): pic.twitter.com/KHp16LYMoF

Άγνωστο αν την αντιλήφθηκε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, πάντως άκουσε τα εξ’ αμάξης από Δημοκρατικούς βουλευτές σε μια σπάνια εκδήλωση διαμαρτυρίας στους διαδρόμους του Καπιτωλίου, αν και δεν έδειξε να «ιδρώνει το αυτί του»...

«Αντε γ@μ..., κ. πρόεδρε» -Εντονες αποδοκιμασίες κατά του Τραμπ στο Καπιτώλιο [βίντεο] | iefimerida.gr 0

H πολιτική της «μηδενικής ανοχής» έναντι των παράτυπων μεταναστών του Τραμπ, που έχει οδηγήσει στο διαχωρισμό 2.342 παιδιών και ανηλίκων από τις οικογένειες τους στο διάστημα από την 5η Μαΐου ως την 9η Ιουνίου, έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις τόσο από Δημοκρατικούς, όσο και από Ρεπουμπλικανούς, ενώ τη Δευτέρα δύο πρώην πρώτες κυρίες των ΗΠΑ, η Χίλαρι Κλίντον και η Μισέλ Ομπάμα ζήτησαν να σταματήσει αυτή πρακτική, ένα 24ωρο μετά την ανοικτή επιστολή που του απηύθυνε με το ίδιο αίτημα μια άλλη πρώην πρώτη κυρία, η Λόρα Μπους.

Τη Δευτέρα και οι 49 Δημοκρατικοί γερουσιαστές υπέγραψαν πρόταση νόμου που εμποδίζει τον διαχωρισμό οικογενειών μεταναστών στα σύνορα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Καπιτώλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ