Επιστήμονες προειδοποιούν να μην έχουμε το κινητό στην τσέπη μας -Οι σοβαροί λόγοι - iefimerida.gr

Επιστήμονες προειδοποιούν να μην έχουμε το κινητό στην τσέπη μας -Οι σοβαροί λόγοι

Μια γυναίκα έχει το κινητό τηλέφωνο στην τσέπη της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που αφορούν την χρήση των κινητών τηλεφώνων είναι το ενδεχόμενο η ακτινοβολία τους να είναι επικίνδυνη για την άνθρωπο και φυσικά να συνδέεται με μορφές καρκίνου.

Τα αποτελέσματα της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων στην ανθρώπινη υγεία έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν γίνει πολλές μελέτες και έρευνες, αποτέλεσμα της ευρείας εξάπλωσης της χρήσης τους σε όλο τον κόσμο.

Τα κινητά έχουν γίνει πλέον ο απαραίτητος σύντροφος σε όλη την διάρκεια της ημέρας και πολλοί μάλιστα έχουν εθιστεί στην χρήση τους.

Οι περισσότεροι το μεγαλύτερο μέρος της μέρας ή και της νύχτας διαβάζουν μηνύματα, σχολιάζουν φωτογραφίες στο Facebook και το Instagram, απαντούν σε emails ή χαζεύουν απλά τα social media για να περάσει η ώρα.

Ωστόσο, οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι όσο χρήσιμα μπορεί να είναι τα κινητά τηλέφωνα, άλλο τόσο επικίνδυνα γίνονται όταν κανείς συνηθίζει να τα κρατά μαζί του κοντά στο σώμα του σε τσέπες.

Διαβάστε γιατί δεν πρέπει να βάζετε το κινητό στην τσέπη σας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινητό τσέπη Υγεία ακτινοβολία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ