Καινούργιου για Σπυροπούλου: Θέλει να είναι πάντα πρώτη, δεν θα την έβαζα στην εκπομπή μου [βίντεο] - iefimerida.gr

Καινούργιου για Σπυροπούλου: Θέλει να είναι πάντα πρώτη, δεν θα την έβαζα στην εκπομπή μου [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία δήλωση που συζητήθηκε έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξη που έδωσε στην κυπριακή εκπομπή «Ολα για σένα».

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα έβαζε στο πάνελ της εκπομπής της την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η ίδια απάντησε κατηγορηματικά.

«Οχι και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα θέλει να είναι πρώτη και να παρουσιάζει την εκπομπή, οπότε αυτό δεν γίνεται,δε θα το δεχόταν και η ίδια, οπότε δε νομίζω ότι θα μπορούσε να ενταχθεί στη συγκεκριμένη ομάδα».

Οσο για το αν θεωρεί τον εαυτό της ως η νέα «Μενεγάκη», η ίδια σχολίασε:

«Εγώ είμαι η Κατερίνα και προσπαθώ να εξελίσσομαι, η Ελένη έχει μια τρομερή καριέρα που δε νομίζω ότι κανένα τηλεοπτικό πρόσωπο θα κάνει στην παρούσα φάση την επιτυχία και την καριέρας της…», ανέφερε, χωρίς να πει κουβέντα για το αν έχουν ξαναμιλήσει μετά την παρεξήγηση που είχε γίνει στο παρελθόν λόγω ενός ρεπορτάζ σχετικά με την βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο 3:39:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ