Παναθηναϊκός: «Δεν αλλάζει το μπάτζετ ακόμη και αν μπουν τα 20 εκατ.ευρώ της αύξησης ΜΚ» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: «Δεν αλλάζει το μπάτζετ ακόμη και αν μπουν τα 20 εκατ.ευρώ της αύξησης ΜΚ»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να περιμένουν τα χρματα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας.

«Δεν θα επηρεάσει το μπάτζετ της ομάδας, προφανώς ανεβάζοντάς το, τα χρήματα τα οποία αναμένεται να μπουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός» ανέφεραν οι «πράσινοι» με σχετική ενημέρωση, ουσιαστικά, υπογραμμίζοντας ότι τα 20 εκ. που έχουν οριστεί ως το «ταβάνι» της ΑΜΚ θα μπουν για να καλύψουν τα χρέη που έχει η ομάδα.

«Για τα 20 εκατ. ευρώ που είναι πιθανό να μπουν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας, αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ που πορευόμαστε με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο» συμπλήρωναν.

Εκτός αυτού από το τριφύλλι τονίζουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα πέσουν οι υπογραφές με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και τέλος πως δεν έχει κατατεθεί νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Εργκους Κάτσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός αυξηση μκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ