Η Κρίσι Τέιγκεν τολμά και φωτογραφίζεται την ώρα που βγάζει γάλα από το στήθος της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κρίσι Τέιγκεν τολμά και φωτογραφίζεται την ώρα που βγάζει γάλα από το στήθος της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, Κρίσι Τέιγκεν έχει επαινεθεί πολλάκις για την ειλικρίνειά της και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό που έγινε για δεύτερη φορά μητέρα.

Έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη σκληρή πραγματικότητα της μητρότητας που δεν είναι μόνο αγκαλιές και φιλιά με το νεογέννητο, αλλά και πόνος, κούραση και επιλόχειος κατάθλιψη.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 20, 2018 at 9:04pm PDT

Help pic.twitter.com/RULEv1P8CJ

Προχθές, ο σύζυγός της, Τζον Λέτζεντ μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram την ώρα που βγάζει γάλα με το θήλαστρο. Ο τραγουδιστής ανάρτησε την φωτογραφία την Κυριακή, Ημέρα της γιορτής του Πατέρα, με την εξής λεζάντα: «Ξέρω ότι είναι η Γιορτή του Πατέρα και όλα αυτά αλλά η γυναίκα μου είναι φοβερή. Θα με βγάλει για δείπνο αλλά πρέπει πρώτα να εκτελέσει τα μητρικά της καθήκοντα».

I know it's Father's Day and all but my wife is pretty awesome. She's taking me to dinner but still on mommy duty

A post shared by John Legend (@johnlegend) on Jun 17, 2018 at 6:25pm PDT

Οι θαυμαστές του ζευγαριού τρελάθηκαν με το γεγονός πως η Κρίσι είναι τόσο ανοιχτόμυαλη που μοιράστηκε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή.

Ένας χρήστης έγραψε: «Είναι μια super woman. Την αγαπώ. Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα». Ένας άλλος εξίσου ενθουσιασμένος, έγραψε: «Αγαπώ την αγάπη σου για το φυσικό» και κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Απλά αγαπώ το πόσο αληθινή είναι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ