Στρατηγική συνεργασία Eurobank-Eurolife στις ασφάλειες Υγείας -Νέα προγράμματα - iefimerida.gr

Στρατηγική συνεργασία Eurobank-Eurolife στις ασφάλειες Υγείας -Νέα προγράμματα

Συνεργασία Eurobank-Eurolife στις ασφάλειες Υγείας /Φωτογραφία: Shutterstock
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΛΟΒΙΝΗ

Μια μεγάλη τράπεζα, η Eurobank, και μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία (2η μεγαλύτερη), η Eurolife ERB, διευρύνουν τη συνεργασία τους στον τομέα της ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας.

Σε μια εποχή που οι κρατικές δαπάνες για την Υγεία μειώνονται, η ιδιωτική ασφάλεια μοιάζει περισσότερο τώρα παρά ποτέ με ανάγκη, προκειμένου να μπορέσει κάθε Ελληνας να καλύψει τις ανάγκες του για πρόσβαση σε ποιοτικές νοσοκομειακές και ιατρικές υπηρεσίες.

Ετσι, η Eurobank και η Eurolife ERB, η οποία βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της FAIRFAX με τη μεγάλη παράδοση και διεθνή εμπειρία στις υπηρεσίες ιδιωτικής ασφάλισης, επεκτείνουν την σειρά «Εξασφαλίζω» με το νοσοκομειακό πρόγραμμα «Εξασφαλίζω πρόληψη και περίθαλψη», σε συνεργασία με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής.

Τα νέα προγράμματα, όπως τονίστηκε στο γεύμα εργασίας που παρέθεσαν χθες η Eurobank και η Εurolife ERB, παρέχουν τις κύριες καλύψεις (νοσοκομειακές αλλά και πρωτοβάθμιας υγείας) με προσιτά ασφάλιστρα για ολόκληρη την οικογένεια και δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των παιδιών.

Η Εurobank και η Eurolife ERB τα κατάφεραν προσαρμόζοντας τα προγράμματα αυτά που είναι διαθέσιμα μέσω του δικτύου της Eurobank στους πελάτες της, «στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας».

Ετσι, προέκυψαν ένα πρόγραμμα πρόληψης το κόστος του οποίου δεν ξεπερνά τα 99 ευρώ το χρόνο για μια οικογένεια μέ έως και έξι μέλη, ένα ακόμη πρόληψης και περίθαλψης το οποίο διατίθεται αντί 95 ευρώ το μήνα για μια τετραμελή οικογένεια, ενώ για όσους ενδιαφέρονται για λύσεις υγείας μόνο για τα παιδιά τους παρέχεται εξειδικευμένο πρόγραμμα πρόληψης και περίθαλψης για παιδιά, με ασφάλιστρα από 12 ευρώ το μήνα.

Σε γεύμα εργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERΒ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου παρουσίασαν τα βασικά σημεία της συνεργασίας των δύο εταιρειών, με τον κ. Καραβία να σημειώνει μεταξύ άλλων: «Θέλουμε οι εργαζόμενοι, τα νοικοκυριά, οι επαγγελματίες που αποφασίζουν να σχεδιάσουν τη ζωή τους να έχουν δίπλα τους όχι απλώς έναν οργανισμό που τους παρέχει δάνεια και χρηματοοικονομικά προϊόντα, αλλά έναν αξιόπιστο σύμβουλο. Δεν πρόκειται για μία στρατηγική πωλήσεων, αλλά για την κοινή μας προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες της μέσης οικογένειας, του κάθε νοικοκυριού. Αυτός είναι ο στόχος της στρατηγικής μας συνεργασίας με την Eurolife ERB στο χώρο των ασφαλίσεων υγείας. Η Eurolife ERB είναι στρατηγικός μας εταίρος. Ξεκίνησε από τα σπλάχνα του Ομίλου και είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δυναμικούς ασφαλιστικούς οργανισμούς στην Ελλάδα».

Δίνοντας το στίγμα των προγραμμάτων ασφάλειας υγείας της Eurobank με την Eurolife, o κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή οι πολίτες χρειάζονται τη συνδρομή της ιδιωτικής ασφάλισης περισσότερο από ποτέ, καθώς μειώνονται τα εισοδήματά τους παράλληλα με τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών για την υγεία. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, η Eurolife ERB, σε συνεργασία με την Eurobank, προσφέρουν με ευθύνη ασφαλιστικά προγράμματα νέας γενιάς για την υγεία, επεκτείνοντας τη σειρά «Εξασφαλίζω». Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας και συνεχίζουν να παρέχουν τις κύριες καλύψεις αλλά με προσιτά ασφάλιστρα».

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Φωκίων Καραβίας
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ