Η Εβελίνα Παπούλια αποθέωσε το mix n' match στην εμφάνισή της στο Ηρώδειο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Εβελίνα Παπούλια αποθέωσε το mix n' match στην εμφάνισή της στο Ηρώδειο [εικόνες]

H Eβελίνα Παπούλια στο Ηρώδειο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 16 και 17 Ιουνίου, μια ιστορία έρωτα – γραμμένη από τον Θεόφραστο Σακελλαρίδη- που ένωσε και παράλληλα έφερε σε σύγκρουση δύο ολότελα διαφορετικούς κόσμους προσκάλεσε τους θεατές σε ένα ταξίδι συναισθημάτων στο Hρώδειο.

Η όπερα «Περουζέ» σε λιμπρέτο Γεώργιου Τσοκόπουλου παίχτηκε ξανά στην Ελλάδα 70 χρόνια μετά το τελευταίο της ανέβασμα. Η Εβελίνα Παπούλια παρακολούθησε την παράσταση και η εμφάνισή της έδειξε ότι αγαπά το mix n’match.

Η ηθοποιός δεν αντιστέκεται μπροστά στους στιλιστικούς πειραματισμούς: οι υπέροχες αναλογίες της την βοηθούν να τολμά διαφορετικά στιλ και αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία. Μέσα από φωτογραφίες που η ίδια έχει μοιραστεί στους λογαριασμούς της στα social media, μοιράζεται μαζί μας μικρές καθημερινές της στιγμές και όλες, τις περισσότερες φορές, έχουν ένα κοινό παρονομαστή -από στιλιστική σκοπιά-: το άνετο casual look.

Στις βραδινές της εξόδους, η ηθοποιός κάνει εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες για τις μικρές τους λεπτομέρειες και τα άλλοτε δυναμικά και άλλοτε λαμπερά twist τους.

H Εβελίνα Παπούλια για την καλοκαιρινή, θεατρική βραδιά στο Ηρώδειο επέλεξε ένα ιδιαίτερο σύνολο.

Δείτε την κομψή εμφάνιση της Εβελίνας Παπούλια, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εβελίνα Παπούλια ηρώδειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ