Οι Γάλλοι «κράζουν» το βίντεο των Beyoncé και Jay-Z στο Λούβρο: Φτάνει τόση μεγαλομανία! - iefimerida.gr

Οι Γάλλοι «κράζουν» το βίντεο των Beyoncé και Jay-Z στο Λούβρο: Φτάνει τόση μεγαλομανία!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερβολικό, σχεδόν κακόγουστο, βρήκαν οι Γάλλοι το κλιπ του διάσημου ζεύγους στο μουσείο του Λούβρου. Τα αρνητικά δημοσιεύματα έπεσαν βροχή, με πιο ενδεικτικό το άρθρο του έγκριτου σάιτ Slate με τίτλο «Η Beyoncé και ο Jay-Z επιβάλλουν τη δική τους κουλτούρα σε έναν παγκόσμιο ναό της τέχνης».


Γράφει αναλυτικά το άρθρο:


«Το περασμένο Σάββατο, μετά την κοινή συναυλία τους στο Λονδίνο, η Beyoncé και ο Jay-Z ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ και με την ευκαιρία αποκάλυψαν το κλιπ του πρώτου single, «Apeshit».
Το κλιπ κέρδισε πάνω από 2 εκατομμύρια κλικ μερικές ώρες αργότερα και δείχνει το διάσημο ζευγάρι στο μουσείο του Λούβρου. Είναι ένα κλιπ έξι λεπτών όπου η βασίλισσα B και ο σύζυγός της ποζάρουν μπροστά στην Τζοκόντα και στη Νίκη της Σαμοθράκης.

Οι Γάλλοι «κράζουν» το βίντεο των Beyoncé και Jay-Z στο Λούβρο: Φτάνει τόση μεγαλομανία! | iefimerida.gr 0


Με τα εκατομμύρια πωλήσεων αναμφίβολα η Beyoncé Knowles είναι μια εμβληματική φωνή και φιγούρα της ποπ κουλτούρας. Επιλέγει με προσοχή τα μέρη όπου γυρίζει τα κλιπ της. Ετσι, μετά την Νέα Ορλεάνη, η οποία χρησίμευσε ως φόντο για το τραγούδι της «Formation»), αυτή τη φορά η βασίλισσα της ποπ επέλεξε ως ντεκόρ το Παρίσι.
Είναι τόσο μεγάλη η πεποίθησή της ότι είναι βασίλισσα που η Beyoncé στα πλάνα του κλιπ διαλύεται μέσα στην εικόνα της Τζοκόντα, γίνονται ένα. Σαν να είναι ισότιμες το μυστηριώδες μοντέλο του Ντα Βίντσι και η αφροαμερικανή τραγουδίστρια.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jun 16, 2018 at 2:29pm PDT


Αλλά η μεγαλομανία κορυφώνεται λίγο αργότερα: Η Beyoncé εμφανίζεται ημίγυμνη, συνοδευόμενη από οκτώ χορεύτριες. Υπό τους ήχους ανατολίτικης μουσικής, η τραγουδίστρια χορεύει μπροστά στη Στέψη του Ναπολέοντα, του David. Πρόκειται για έναν τεράστιο πίνακα (πάνω από 6χ9 μέτρα) και ήταν παραγγελία του Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Επρόκειτο για μια καλλιτεχνική προπαγάνδα που συμβόλιζε τη ναπολεόντεια μεγαλοπρέπεια. Και ήρθε, δύο αιώνες αργότερα, μια άλλη γυναίκα να σκηνοθετήσει τη δική της εξουσία, να γίνει βασίλισσα!».

A post shared by Tamira Hamilton (@hautechaucolatte) on Jun 17, 2018 at 7:03pm PDT

A post shared by OTR II Tour Live (@jay_bey.carter) on Jun 19, 2018 at 3:24am PDT

Οι Γάλλοι «κράζουν» το βίντεο των Beyoncé και Jay-Z στο Λούβρο: Φτάνει τόση μεγαλομανία! | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάλλοι Beyonce jay-z Λούβρο μεγαλομανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ