Sugarfina, καραμέλες για ενήλικες -Μια αυτοκρατορία 40 εκατ. ξεκίνησε από το τίποτα - iefimerida.gr

Sugarfina, καραμέλες για ενήλικες -Μια αυτοκρατορία 40 εκατ. ξεκίνησε από το τίποτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αρκετούς από εμάς το να ξαναδούμε την ταινία «Willy Wonka και το εργοστάσιο σοκολάτας» μας προκαλεί ένα αίσθημα νοσταλγίας και στην καλύτερη σπεύδουμε να αγοράσουμε μία ή δύο σοκολάτες από το κοντινό περίπτερο.

Για τους Ρόζι Ο’Νιλ και Τζος Ρέσνικ, όμως όταν είδαν την ταινία στο τρίτο τους ραντεβού μετατράπηκε σε κάτι παραπάνω από μια αναφορά στην παιδική τους ηλικία – αποτέλεσε την έμπνευση για την δημιουργία μιας «μπουτίκ γλυκισμάτων για ενήλικες» που έκτοτε έχει γίνει μια παγκόσμια αυτοκρατορία καραμελών.

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on May 22, 2018 at 1:36pm PDT

Επτά χρόνια αργότερα, το 2017, η εταιρεία γκουρμέ καραμελών Sugarfina των Ο’ Νιλ και Ρέσνικ έχει έσοδα ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων και τίποτα δεν δείχνει πως θα σταματήσει την κυριαρχία τους ως μάρκα πολυτελών γλυκών που οι ενήλικες λατρεύουν.

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on Apr 15, 2018 at 4:15pm PDT

Η πορεία προς την επιτυχία
Η πορεία προς την επιτυχία των εκατομμυρίων δολαρίων στη μπουκωμένη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής συνεπάγεται εμμονή με την ποιότητα, δημιουργικές ιδέες με νέες γεύσεις, κατανόηση απέναντι στις γλυκές απολαύσεις και μια καταναλωτική εμπειρία που είναι τόσο ευχάριστη μέσω διαδικτύου όσο και κατά πρόσωπο.

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on May 16, 2018 at 2:02pm PDT

Οι Ο’ Νιλ και Ρέσνικ ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για δύο χρόνια δοκιμάζοντας γεύσεις και συναντώντας πιθανούς κατασκευαστικούς συνεργάτες προκειμένου να μάθουν τις μοναδικές προσεγγίσεις κάθε χώρας στην καραμέλα και να καταλάβουν ποιους τύπους γεύσεων θα ήθελαν να παρουσιάσουν στο δικό τους κατάστημα.

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on Jan 12, 2018 at 10:03am PST

Η Ο’ Νιλ λέει: «Μας αρέσει να δουλεύουμε με τους κατασκευαστές γλυκών μας που είναι οι καλύτεροι των καλύτερων στον τομέα τους. Συνήθως πρόκειται για οικογενειακές επιχειρήσεις που δουλεύουν επί εκατοντάδες χρόνια, τελειοποιώντας μια συνταγή επί γενιές»Μαζί «παίζουν το ρόλο του Willy Wonka» και εφεύρουν νέες καραμέλες αποκλειστικά για την Sugarfina.

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on Jun 5, 2018 at 1:33pm PDT

Έπιασαν το λαχείο με τις καραμέλες – αρκουδάκια
Αυτές οι καραμέλες είναι μοναδικές, με γεύσεις που ποικίλους από τα αγαπημένα ποτά των ενηλίκων αλλά και άλλες που νομίζατε ότι θα σταματούσατε να τρώτε όταν πάψατε να είσαστε πλέον στην παιδική σας ηλικία.

Τα ροζέ αρκουδάκια – καραμέλες έχουν μια λίστα αναμονής 18.000 ατόμων, τα πράσινα αρκουδάκια, οι καραμέλες με γεύση τούρτας, τα μπαστουνάκια με χρυσό 24 καρατίων είναι μόνο μερικά από τα περισσότερα από 100 διαφορετικά είδη αστείων, δημιουργικών και μοναδικών καραμελών που πωλεί η Sugarfina. Πρόκειται πραγματικά για έναν παράδεισο της καραμέλας για ενήλικες.

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on Nov 10, 2017 at 2:01pm PST

Η Sugarfina το κάνει τόσο καλά, ακόμη και σε μια όλο και πιο υγιεινή εποχή λόγω του τρόπου κατασκευής και συσκευασίας των προϊόντων της. Πολλές από τις καραμέλες παρασκευάζονται χωρίς τεχνητά αρώματα ή γεύσεις και είναι όλα φυσικά, χωρίς γλουτένη και χωρίς λιπαρά. Είναι όμορφα συσκευασμένες σε μικρά, διάφανα ακρυλικά κουτιά αντί για τις πολύχρωμες πλαστικές σακούλες, έτσι ώστε κάθε αγορά να είναι ξεχωριστή. Αλλά δεν τα λες και φθηνά: μια μικρή συσκευασία συνήθως κοστίζει 7,50 έως 8,5 δολάρια.

Αξιοποιώντας την στροφή προς πιο ποιοτικά προϊόντα
Είναι φυσικό να λαχταρά κανείς γλυκά αλλά η Ο’ Νιλ λέει: «Βλέπουμε μια στροφή προς πιο ποιοτικά προϊόντα. Αντί να τρώμε χούφτες από φθηνές, τεχνητά επεξεργασμένες καραμέλες, οι άνθρωποι θέλουν να απολαύσουν κάτι ιδιαίτερο, και να το απολαύσουν σε μικρές μερίδες. Η Sugarfina είναι αυτό ακριβώς, Να προσφέρεις στον εαυτό σου το καλύτερο και να κάνεις την εμπειρία αυτή ένα γεγονός που θα γιορταστεί».

Δημιουργώντας τη δική σας εμπειρία
Οι πελάτες μπορούν να ψωνίσουν καραμέλες σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης ή μέσω διαδικτύου . Το πρώτο Sugarfina κατάστημα άνοιξε το 2013 στο Μπέβερλι Χιλς, όπου το υπέροχο και ευάερο εσωτερικό του χώρου αλλά και οι υψηλές τιμές, ταιριάζουν απόλυτα με την περιοχή.

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on May 31, 2018 at 2:49pm PDT

Τώρα πλέον, η εταιρεία διαθέτει πάνω από 50 καταστήματα στις ΗΠΑ και τον Καναδά και έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την παγκόσμια επέκταση ανακοινώνοντας σχέδια για δύο νέα καταστήματα στο Χονγκ Κονγκ.

A post shared by Sugarfina (@sugarfina) on May 26, 2018 at 12:02pm PDT

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Sugarfina είναι το « Design Your Own Candy Bento Box» (Σχεδίασε το δικό σου κουτί γλυκών), το οποίο σας επιτρέπει να αναμίξετε και να δημιουργήσετε το δικό σας κουτί με καραμέλες. Οι αγοραστές μπορούν να διαλέξουν τα γλυκά από έναν τεράστιο τοίχο με πληθώρα επιλογών στα φυσικά καταστήματα ή μέσω διαδικτύου.

Την επόμενη φορά που θα θέλετε μια γλυκιά στιγμή ή ένα γευστικό δώρο, το Sugarfina είναι μια εξαιρετική επιλογή. Γιατί και οι ενήλικες έχουν δικαίωμα στις γλυκές απολαύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ