ΝΔ: Αυτάρεσκος και αλαζόνας ο κ. Κοτζιάς, να δώσει εξηγήσεις στους Eλληνες - iefimerida.gr

ΝΔ: Αυτάρεσκος και αλαζόνας ο κ. Κοτζιάς, να δώσει εξηγήσεις στους Eλληνες

Γραφεία Νεα Δημοκρατία/ Φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Νίκου Κοτζιά για τις δηλώσεις του σχετικά με την συμφωνία της Ελλάδας με την πΓΔΜ.

Η Νέα Δημοκρατία, στην ανακοίνωσή της, κατηγορεί τον κ. Κοτζιά για αυταρέσκεια και αλαζονεία και τον καλεί να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για το Σκοπιανό.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Στην πατριωτική ευαισθησία των Ελλήνων, ο κ. Νίκος Κοτζιάς απαντά με τη γνωστή αυταρέσκεια και αλαζονεία του. Αντί να δίνει συνεντεύξεις για την επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε και παράγει ήδη τετελεσμένα, ας εξηγήσει στους Έλληνες ένα μόνο πράγμα: Γιατί παραχώρησε στους Σκοπιανούς τη δυνατότητα να δηλώνουν Μακεδόνες και να ισχυρίζονται ότι μιλούν τη μακεδονική γλώσσα, κάτι που καμία ελληνική κυβέρνηση δεν δέχθηκε στο παρελθόν;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ